Neem plaats aan de bar voor een drankje, bekijk rustig de kaart en als je aan tafel gaat, staan amuse en wijn al klaar. Op het menu staan verrassende Italiaanse combinaties, waar je overigens wel een pittige prijs voor betaalt. Maar de kwaliteit is hoog en het personeel is bovendien uitstekend. Hou ook zeker plaats over voor het dessert. Cantuccini con vino (koekjes die je in wijn doopt) en fichi in sciroppe di porto con mascarpone al vaniglia (verse vijgen in portsiroop met vanille mascarpone) zijn maar enkele van de vele verleidingen waar je je aan kunt overgeven.
Via tip van hotel dit restaurant gevonden. Een schot in de roos. Bijzondere ligging, zo aan binnenhaventje. Van binnen sfeervol onder oude gewelven. Vriendelijke en attente bediening. Heerlijk gegeten. Vitello Tonnato, Cannelloni, Gnocchi en Chocoladeijs uit de oven. Aanrader.
Drukbezet op de zaterdagavond. Wij waren met 4 volwassenen en 2 kinderen. Voor de kinderen is er eigenlijk niets op de kaart wat gewaardeerd kan worden. Uiteindelijk gekozen voor pasta rode saus. Hoe simpel kan het zijn? De rode saus was zurig en het gehakt was meer tartaar in grove stukken gesneden. Erg grof voor een kindermond. Dus met kinderen eten in dit restaurant: niet doen. Mijn mosselen waren heel erg zanderig. Na melding hiervan bij het bedienend personeel, geen reactie meer op gekregen. Mosselen overigens zonder sausje, zonder groenten, zonder aardappeltje o.i.d. geserveerd. Met een gepeperde rekening van E 217,50 stonden we een illusie armer na 2 uur weer buiten. Voor ons nooit meer.
Heerlijke lunch gegeten. Perfect op elkaar afgestemde gangen. De service was super. Er werd zeer goed rekening gehouden met mijn allergie en kreeg heerlijke gerechten. Heerlijk buiten geluncht aan het water in de zon. Wat wil een mens nog meer??
Op aanraden hier gereserveerd en geen spijt gehad. Fantastisch menu van goed bij elkaar passende gerechten, stuk voor stuk lekker klaargemaakt. Minpuntje: er werd nogal nadrukkelijk telkens gevraagd of we nog drank wilden. De klant kan heus zelf bepalen hoeveel en wanneer hij iets wil drinken.
Elke keer als ik hier weer kom, zowel zakelijk als prive, is het alleen maar genieten! Het eten is echt super, pure Italiaanse Finesse. Bediening erg vriendelijk en servicegericht. In de lente/zomer is het heerlijk vertoeven op het terras aan het water en als het wat kouder is is het binnen erg sfeervol. Het is elke keer weer een feestje als ik hier ben!!
Geef zelf je mening over Ristorante Italiano Molo 5