| Keuken | Japans |
| Minimum menuprijs | €15.00 |
| Huiswijn per glas | €3.25 |
| Openingstijden | 17.00-23.00, ma-wo-zo tot 22.00, di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Als je van de Japanse keuken houdt zit je hier sowieso gebakken! Je eet van de kaart eten of kiest voor de ‘all you can eat- formule, waardoor je een heleboel verschillende gerechten kan uitproberen’. De bediening is vooral ‘aardig en voorkomend’: ‘je hoort ze niet, maar ze zijn er direct als je iets nodig hebt’. Op die manier kan je lekker rustig genieten van de ‘geweldige sushi en sashimi’. Het interieur is ‘wat emotieloos, maar door het goede eten vergeet je dat gewoon’.
nathan1 26 april 2012 | |
Hier op 25 april 2012 gegeten. Ook al ben ik geen fan van het concept: all-you-can-eat sushi. Soms wil je gewoon goedkoop van sushi kunnen genieten. Ik had al een ander vergelijkbaar Japans restaurant in Maastricht geprobeerd en daarom vond ik het tijd voor iets nieuws. Maar helaas heb ik bij restaurant Kaishu mijn slechtste Sushi ooit ervaring gehad. De miso soup was slap. De sushi rijs was gortdroog en de vis taai, verre van vers en smakeloos. Ik heb er met lange tanden gegeten. De inktvis die ik had was gewoonweg vies. De bediening is wel vriendelijk, maar slordig. Gerechten werden vergeten. Erg jammer, maar echt een no-go. |
astronaut11 30 januari 2012 | |
Heb hier afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten. Het eten werd zeer snel geserveerd en was erg smakelijk. Zelfs mijn vrouw (zij is japanse) was onder de indruk van de sushi. Het interieur kan iets sfeervoller. Ik kom zeker terug als ik weer naar Maastricht ga. |
igor3 29 januari 2012 | |
Wij zijn met z'n tweeën op een zaterdagavond bij Kaishu gaan eten. Wij kozen voor 'All you can eat'. De kwaliteit van het eten is prima. De bediening is echter één groot drama! Vaak werden bestelde hapjes niet geserveerd en de wachttijden liepen op tot wel drie kwartier tussen een bestelronde. We hebben ons wel ruim 7 keer beklaagd. De bediening verontschuldigde zich meerdere malen, maar er volgde helaas geen verbetering. Bij andere gasten in het restaurant gebeurde hetzelfde en veel mensen verlieten het restaurant dan ook geïrriteerd. Ik kan dus niet zeggen dat we 'gezellig' hebben gegeten. Ondanks dat het eten goed smaakte kan ik restaurant niet aanbevelen. Vanwege de slordige en chaotische bediening zul je veel tijd en geduld moeten meebrengen als je naar Kaishu gaat. |
BertJ 18 augustus 2011 | |
Een van de betere sushi-restaurants in Maastricht. De sojasaus is hier erg lekker en niet te zout. De bediening kan af en toe stukken beter en gerechten worden soms niet geserveerd. Gerechten die het daarentegen wel tot de tafel halen smaken, stuk voor stuk, overheerlijk! De eigenaresse is best aardig alleen lijkt ze af en toe een beetje schuw. De sfeer in het restaurant mag wat geupdate worden zodat het restaurant ook voor de vaste klanten wat spannender blijft.
El12 30 juli 2011 | |
Tijdens vakantie gegeten. All you can eat gedaan. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Niet zo heel veel keuze en sushi werd zo nu en dan wat slordig opgediend. Maar eten was verder erg lekker en smaakvol. Bediening was ook vriendelijk. Inrichting wat minder |
Geef zelf je mening over Kaishu