Met Kerstmis in dit restaurant gegeten.Naast het wild en vismenu was a la carte ook mogelijk! We hebben genoten! Prijs/kwaliteit/ambiance en bediening het klopte. We komen hier zeker terug al is het alleen voor de panna cotta!
Je zou het niet verwachten maar Beek heeft een geweldige Italiaans restaurant met een eerlijke en pure keuken. Ik ben dol op zijn kookkunst. Mooie wijnkaart en dit alles voor een betaalbare prijs. Absolute aanrader.
De bediening is matig. Als amuse bood men rauw vlees aan, hetgeen wij niet willen eten. Met een beledigde frons werd het weggehaald. De keuken zelf reageerde alerter en bood een goed alternatief aan. De bestelde rode wijn was te warm, hetgeen ik constateerde bij het voorproeven. Vervolgens moest ik in discussie over het feit dat ik graag zou zien dat de wijn 15 minuten in de koelkast wordt geplaatst. Vervolgens kan ik na 20 minuten de bediening er op attenderen dat de wijn nog in de koelkast staat. Het eten is redelijk, wisselend qua kwaliteit per gerecht. Entrecote met truffel, waarbij er geen smaak aan de truffelschilfers valt te bekennen, terwijl de entrecote goed is bereid. Prijs/kwaliteit is niet in orde, en de bediening is niet attent genoeg voor dit niveau wat men wil uitstralen.
Fantastisch restaurant.
Weliswaar duurder dan een pizzeria, maar p#tverd#rie wat hebben ze lekker eten.
Zoals het een Italiaans restaurant betaamd hebben ze een eigen pasta-machine, en natuurlijk ook een duur koffieapparaat waar de lekkerste espresso uitkomt.
De kaart is altijd aan het seizoen aangepast, en wordt sowieso met enige regelmaat aangevuld met nieuwe recepten. Wij komen er ongeveer om de 6 weken en ik vind steeds wel weer iets nieuws op de kaart.
Alle ingredienten uit de recepten smaken alsof ze vers uit Italie komen (of uit de zee, voor de visgerechten). Zorg dat je de "il filetto di manzo con rucola, pomodori secchi e parmigiano", als dat nog op de kaart staat, proeft. Geweldig, hele eenvoudige maar pure smaken die perfect bij elkaar passen.
Verder een uitstekende wijnkaart, prijzig maar de moeite waard.
Mooi en sfeervol ingericht restaurant.
Geef zelf je mening over Ristorante Italiano Pasta e Vino