Gezellig cafe, maar de broodjes zijn werkelijk belachelijk duur. Mijn vriend had de club sandwich met kip besteld. Het broodje is 9 euro. Geloof me, het was het echt niet waard (4,5 had beter gepast). Voor die prijs verwacht je wel een specialer broodje dan 3 geroosterde boterhammen met plakjes kip die je voorverpakt bij de AH kan kopen en wat bacon en sla er tussen. Ik zelf had een broodje met humus. 7 euro voor dit broodje was ook veel te hoog geprijsd. Het was een flinterdun laagje humus met wat zongedroogde tomaten (grote plakken, daar houd ik zelf niet echt van) en een dun laagje rucola. Ik zelf vond dit broodje niet meer dan 4,5 euro waard.
Het was wel gezellig druk, al vond ik het persoonlijk iets te gezellig met mijn onbekende buurman die zo ongeveer bij mij op schoot zat.
Al met al, prijs-kwaliteit van het eten is uit balans. Ik zou hier alleen terugkomen om wat te drinken niet om te eten.
Een hele leuke tent! Het gemengde publiek - van studenten in alle soorten en maten en van bekende acteurs tot kunstenaars - zorgt voor een relaxte sfeer. De tafeltjes staan dicht bij elkaar, dat maakt het gezellig. De bediening is super vriendelijk. Ze zijn er als je ze nodig hebt, zonder dat ze op je vingers kijken of je je glas al leeg hebt. Zo hoort het. AANRADER!!!
Als het zonlicht net goed valt en je door je wimpers kijkt lijkt het bijna alsof je in Parijs zit. Katoen is een eenvoudig maar charmant cafe. Het is een uitstekende plek om te lunchen met een menukaart zonder poespas (een van de betere club-sandwiches in Amsterdam). Door locatie en sfeer een aantrekkelijke plek voor studenten en soms een beetje kunstzinnige, vlotte mensen.