Afgelopen zaterdag was in Contra'73 "diner met je eigen microfoon" met 75 man, eten was top en de bediening geweldig wat een top avond hoop dat ze het gauw gaan herhalen.
Wat een topkwaliteit!. Echt alles goed: ambiance/aankleding (sfeervol, tafels lekker ver uit elkaar), bediening (vriendelijk, gastvrij, formeel en informeel in goed evenwicht) en uiteraard het eten (origineel, prachtig opgediend en wat een smaak!).
Je kan wel genieten van lekker eten en een goed glas wijn, gepresenteerd in een unieke en prachtige ambiance.Ik heb hier naar volle tevredenheid met met mijn vrienden en kennissen regelmatig genoten van de ambiance en het smakelijke eten. Ook de flexibiliteit en servicegerichtheid van het personeel wordt door ons enorm gewaardeerd.
Ik zou graag, zonder enige twijfel raden caf-vino restaurant voor een heerlijke maaltijd, samen met een uitstekend glas wijn om de avond door te brengen !!!!!
Top restaurant, een warm onthaal, heerlijk gerechten, uitstekende bediening, mooi gedekte tafels kortom hier komen we snel weer terug!!!
Mevr. Hanegraaf
Prima eten en goede bediening. Beetje jammer van het visplateau vooraf. Garnalen smaakloos uit de vriezer? en de paling was taai. Verder geen aanmerkingen.
Ouderwets gezellig en prima eten in een leuke sfeer met kroonluchters en mooi gedekte tafels. Vriendelijke bediening met verstand van zaken en flexibel. Heerlijke amuses, voorgerechten, hoofgerechten (fantastische Zeetong en desgewenst voor u gefileerd). En dan daarna nog een heerlijk toetje (dat doet de deur dicht).
We gaan zeker terug!