We zijn hier een paar maanden geleden gaan eten maar was niet best!
Er werd water echt aangedrongen we hadden eigenlijk geen keuze dus namen het maar.
We namen twee voorgerechten en twee hoofdgerechten en twee glazen huiswijn en waren na 1 uur weer buiten met een rekening van 85 euro! De kwaliteit was ok maar echt helemaal niet voor dit bedrag!
Wat was t weer heerlijk! Eenvoudig met sublieme smaken. En dan die wijn (Dolcetto d'Alba, mmmmmm). Beperkte kaart en ruimte, Vier antipasti, vier pasta, vier hoofd, vier na. Zou alles wel willen uitproberen.. Klein maar fijn, gezellig en ongedwongen. Mijn favoriet!
uitstekend gegeten en zeker de antipasti waren werkelijk heerlijk. vrolijke ambiance, wel lawaaierig en een beetje gehorig. vriendelijke bediening in het engels of italiaans. absolute aanrader.
Het ziet er van binnen allemaal een beetje gewoontjes uit, maar voor mij is dit een van de betere italianen in de Jordaan. Aanbod is beperkt maar goed. Prijs is prima.