KeukenFrans, Hollands, Internationaal, Mediterraan, Brasserie, Europees, Lunchroom & Tearoom

brenda7 brenda7 7 december 2011

Om half 2 aankomen voor de lunch, ja de lunch is eigenlijk voorbij, enkele warme gerechten zijn op. Je voelde je zeker niet welkom. Sandwiches zonder enige aandacht en liefde gemaakt, grof, koude toast, uitgedroogde tomaten en komkommer, ook bij de uitsmijter, het zag eruit of het op het bord gegooid was. Een karaf water op tafel, en dan zonder van te voren te melden 3 flesjes chaudfontaine op de rekening. Dit is diefstal, zoveel euro voor kraanwater, zeg dan dat het niet kan en serveer een flesje. Begin met zo'n instelling geen restaurant, wat een trieste vertoning.

Vinvin Vinvin 12 juli 2011

Ik kwam daar aan met een groupon voucher om wokgerechten te bestellen, vertellen ze me dat het een drukke dag was geweest en alles op is. Was toen maar 3uur.

Kwam helemaal vanuit een andere stad om in amsterdam te winkelen en eten. Mooi niet dat ik daar nog een keer terugkom. Ook de suggestie om in te ruilen voor andere gerechten werd afgewezen. Wat een klantenservice zegt.

Proever53016 Proever53016 17 november 2010

De samenvatting klopt niet meer, zo te zien want ik heb vandaag een hele fijne, gezellige en gezonde lunch gehad in 'Brasserie DNA', zoals ze het nu noemen. De kaart is overzichtelijk maar professioneel, de bediening vlot en gastvrij. Met hun gratis parkeerplaats echt een aanrader in Amsterdam. Voor zakelijke meetings, maar ook privé.

Dominique# Dominique# 12 augustus 2009

Top locatie zo dicht bij de snelweg en Amsterdam en top kwaliteit! Recentlijk uitgenodigd voor een (zakelijke) lunch en ik was zeer blij verrast. Heerlijk buiten kunnen zitten en het eten was erg goed, vers en van uitstekende kwalitiet. Bediening lekker snel, professioneel en vriendelijk. Begrijp uit overige recencies dat er een nieuwe eigenaar is?? Nou die mag blijven, ik ga hier zeker vaker eten.

Proever75669 Proever75669 18 mei 2009

Onlangs ontdekt plekje langs de snelweg van Amsterdam, een prima uitvalsbasis voor zakelijke afspraken. De bediening was correct en uiterst vriendelijk, het eten uitstekend (erg -!- veel, dat wel) en de rekening helemaal een goede afsluiter van de lunch. Begreep dat er sinds kort een nieuwe eigenaar is, en dat komt het restaurant enkel ten goede, als ik hieronder de reacties lees... Kortom: goed eten, prettige bediening voor een goede prijs. Zo hoort het!

Geef zelf je mening over Brasserie de Nieuwe Afspraak

Maandagvan 9:00 tot 19:00