KeukenFusion
Openingstijden17.30-23.00, lunch op afspraak

‘De moderne open keuken bij binnenkomst en de gezellige inrichting met bij elkaar geraapte luie stoelen, geven het idee dat je uitgenodigd bent bij vrienden die hun wat kitscherige smaak sfeervol uitdragen.’ De ambiance is ‘gezellig en buitengewoon relaxed’, mede dankzij de ‘vriendelijke bediening’. De gerechten zijn ‘smaakvol en van goede kwaliteit’, de één vindt ze ‘absurd lekker’, de ander ‘ietwat saai’. Voor een heerlijk avondje uit zit je hier goed, ’bij Scallywags is er geen haast en neem je tijd om te genieten’.

mariettecrasborn mariettecrasborn 31 januari 2012

Kenmerkende Britse sfeer, rommelig maar leuk. Heerlijk gegeten (viergangen menu voor 20 euro, toch niet teveel), uitstekende gastheer, alhoewel het eg druk was, voldoende aandacht. Helaas is pinnen nog niet mogelijk! De koffie kregen we van het huis omdat we een paar keer de voordeur dicht hebben gedaan. Heel attent dus.

roos1912 roos1912 2 januari 2012

Super leuk restaurant! Oudjaarsavond hier gegeten, was super gezellig en gastvrij en het eten was heerlijk!

ElvyDoorman ElvyDoorman 27 december 2011

Heerlijk gegeten op 2e kerstdag! je krijgt echt waar voor je geld (ookal is het niet haute cuisine op en top, het smaakt heel goed!) maar bovenal echt een pluim voor de gastheer! Hij was zo vriendelijk, relaxed en open! De sfeer is helemaal goed! Super fijne avond gehad, echt een toppertje!

Jozef K Jozef K 3 december 2011

maandag 28/11 hier weer eens geweest. Soep lekker, salade lekker, wijn OK, leuk dat water met appelschijfjes blaadjes en citroen erin dat pour plaisir wordt geserveerd. Net voor het hoofdgerecht stapt buiten onverwachts een een bevriende vegetariër voorbij. Ik sleur hem binnen en de keuken slaagt erin hem tegelijk met ons te serveren. Super!
Dit soort gastvrijheid is voor mij belangrijker dan de inderdaad wat eigenaardig gestoffeerde retirade.

sander123456789 sander123456789 9 september 2011

Wat een prijs / kwaliteit verhouding in een erg gezellig sfeertje! We hebben een heerlijke soep gekregen, vervolgens een basic maar ontzettend lekker salade en daarna het lamsvlees wat een perfecte saus had meegekregen. als afsluiter een lekker stukje taart.! en dat alles voor 19euro90! TOP

Geef zelf je mening over Scallywags The Restaurant