DBJ 14 mei 2012 | |
Hier gegeten in februari; erg gezellig, prima eten en vriendelijke bediening. Lekkere wijn, goddelijk dessert en een leuke sfeer in het restaurant. Wij komen zeker terug. |
Jaap-uit-Nederland 10 april 2012 | |
Wij waren met 4 personen, waaronder 2 buitenlandse gasten, dus ik dacht dat het leuk zou zijn de Nederlandse schotels te doen. De smaak was slecht, het eten niet echt warm, kortom een afgang. Gelukkig was de sfeer en de bediening prima en wisten mijn gasten niet hoe boerenkool, hutspot, etc echt zouden moeten smaken. |
donijntje 5 april 2012 | |
Leuke mannelijke bediening, voelde me meteen welkom. Heerlijk hachee gegeten, met rode kool en puree. Authentieke hollandse maaltijd. |
Scorpio81 22 februari 2012 | |
Klein bruin eetcafe met gezellige sfeer. Eten was heerlijk - vers bereid, niets potjes of poedertjes - en bediening zeer vriendelijk en behulpzaam! |
SasjeB 19 februari 2012 | |
zeer vriendelijke bediening, oudbollige huiskamersfeer en een goed bereide hollandse hap. Prima combi , geen poeha maar gewoon lekker eten. |
hetty2 14 februari 2012 | |
Uitstekende service, lekkere wijn! Wij hadden een maaltijdsalade die heerlijk was. Het decor is wat oubollig, maar verder top! |
John-Diana-Vschoten 1 februari 2012 | |
Uitstekende sfeer, lekker knus restaurant, gezellige bediening en zelfs de kok kwam nog ff langs. Eten vers bereid, lekkere makkelijke hollandse pot en zeker de moeite waard, voor nog geen 25 euro per persoon! |
MarkUtrecht 6 maart 2011 | |
Ouderwets Hollandse keuken - al hebben we de boerenkool en stamppot toch maar niet genomen. Wel erwtensoep en carpaccio vooraf, en daarna een beenhammetje en scholfilet. Hulde: veel knapperige frietjes, veel (mals) vlees - maar heel veel meer valt er verder ook niet over te melden: tis prima, lekker, wel een beetje gewoontjes.
c-line 31 januari 2011 | |
Eindelijk eens een keer uit eten gegaan en stamppot gegeten! De mix van hutspot, zuurkool en boerenkool was erg lekker!
saskia2008 25 maart 2010 | |
Heerlijk gegeten alleen is het er erg klein maar dat vonden wij geen probleem. Service is top, alles was mogelijk! |
Geef zelf je mening over The Pantry