alex1969 alex1969 11 juli 2011

Het eten is prima hoor. Ik kom altijd bij de t-shirt man www.bbshirts.nl en moet dan altijd op de terugweg even een lekker broodje halen. Ga zo door !!!

A! A! 12 september 2009

Binnen de categorie Surinaamse eethuisjes vind ik deze de beste. Kwaliteit, omvang porties en prijzen zijn bij vergelijking beter dan de anderen in het rijtje op dat stuk van Alb. Cuyp. De keuken heeft inderdaad een licht chinees-javaans accent. Dat merk je bv bij de roti (minder pittig dan de hindoevariant) maar ook bij mihoen signapore of babipangang (beiden top!). Voorgerechtje, hoofdgerecht en blikje fris en nog geen tien euro kwijt. Zo zien we eethuisjes graag een bijdrage aan de recessie leveren.

jeevee jeevee 22 augustus 2008

Wij hebben zalig bij jullie gegeten, en wij komen terug!

ww ww 25 mei 2007

prima eten, niet super lekker of super goedkoop. weet wel andere restaurants die toch iets lekkerder zijn en zelfs goedkoper.

Proever52960 Proever52960 29 oktober 2006

The Best in Town!! Heel veel van de kaart geprobeerd en het is allemaal even goed! Echte een aanrader!!

Proever37183 Proever37183 28 augustus 2006

Paar keer roti -vegetarisch hier afgehaald. Het is een Chinees-Surinaams restaurant, met Chinees personeel, en veel waterige sauzen (vergeleken met echte Surinamer), maar wel heel lekker en niet té vullend op die manier. \'t Eten is altijd zeer snel klaar. Een vegetarische roti kost maar 3,50 (waar vindt je dat gerecht in A\'dam nog voor die prijs?!), en je kunt je buikje er behoorlijk rond van eten. Grote hoeveelheid kouseband, veel aardappelen, 1 ei, en wat kool. De saus is erg waterig (echt op z\'n Chinees) maar smaakt rijk/aromatisch genoeg /naar kerrie. De rotipannekoek erbij krijg ik nooit op, zo groot en vullend is deze. Heerlijk! Een keer Gado-gado besteld, smaakte ook prima! Wel weer een waterige (sate)saus, maar dat vind ik niet zo erg, van zo\'n dikke plakkerige sate-saus zit je altijd zo snel vol, hiervan kan ik bakken op!
Oja, zou hier niet zo snel gaan dineren, omdat het niet echt sfeervol is ingericht, meer á la snackbar, maar als je weinig tijd hebt, en moet kiezen tussen de Mc Donalds (op de hoek ernaast) en deze tent, dan zou ik het wel weten! Tip, mocht je niet meer weten waar deze tent zit: het is de middelste van de 3 Surinamers (naast elkaar!)

Proever34082 Proever34082 23 mei 2005

Gewoonweg een heel goede surinamer.
Eten is heerlijk zowel surinaams als chinees. De eigenaars zijn volgens mijj ook chinees of indisch. De nasie moksie en het gerecht met speenvarken zijn echte aanraders. Roti zou ikzelf hier niet zo snel bestellen. Verder ziet het restaurant er gewoon netjes uit. Natuurlijk ziet het er niet picobello uit maar het is dan ook niet zo\'n restaurant. Het is simpel, voordelig en vooral heel erg lekker.
Ook zijn ze vrij snel met het bereiden van het eten. Dus je hoeft ook nog eens niet lang te wachten. Dit restaurant staat in mijn top 3 van beste surinaamse restaurants in de Pijp.

Proever22703 Proever22703 8 september 2004

Dit is echt het leukste en goedkoopste restaurant dat ik ken!!! Vooral de BEDIENING is ALTIJD leuk, lief en vriendelijk en daar gaat het allemaal om. Lekker lachen.

Proever22010 Proever22010 21 augustus 2004

Ik vind dit een heel gezellig eethuisje, de bediening is altijd gezellig, praat met je mee en het eten is gewoonweg lekker.
Vooral de groentengerechten smaken altijd lekker vers!

Geef zelf je mening over Albert Cuyp