Proef De Wits
Is het Frans, Haags, internationale fusion of oud-Hollands? De koks houden zich niet bezig met pretentieuze stempels maar met lekker eten. Restaurant De Wits voert een culinaire menukaart die herkenning, verrassing en inspiratie oogst bij de lezer. Eenmaal geserveerd blijken bekende gerechten een ontdekkingsreis en nieuwe smaken een openbaring.
‘Wat een verrassend goed restaurant!’ De complimenten zijn niet van de lucht en een avond tafelen in dit nostalgische café-restaurant zal zeker een blijvende indruk achterlaten. De keuken heeft ‘de kwaliteit van een toprestaurant’ en ‘de bediening is niet alleen snel, maar heeft ook flair en vakkennis’. ‘Wat je zeker moet proberen is de Etagère de Luxe’, een wandeling door de hele kaart. ‘De cappuccino van aardbeien is ook zalig’, net als de crème brûlee van Haagse hopjes met vanille-ijs. ‘Top!’
Als het in 2012 gaat om de toch niet onbelangrijke prijs-kwaliteitverhouding van een restaurant kan ik simpel stellen, na een paar jaar regelmatig lunchen en dineren in De Wits, dat de gouden medaille daarvoor toch echt eens aan De Wits moet worden uitgereikt!!
Perfecte maaltijd, heerlijke wijnen, gezellige sfeer en dat alles gecombineerd met een leuke en informele service en aandacht voor de klant maken De Wits tot een favoriet restaurant van mij en mijn familie en vriendenkring. Als u er nog niet hebt gegeten dan heeft u zichzelf simpel tekort gedaan!!
Zaterdag 12 mei een bezoek gebracht met goede vrienden. Het was de 3e keer voor ons dat we de Wits bezochten en ook nu weer hebben we een ware smaak sensatie mogen beleven. We hebben ons laten verassen door de kok met een bijpassend wijn arrangement. De wijnen waren erg goed op het eten afgetemd. Een perfecte bediening die gespassioneerd te werk gaat. Het eten was erg goed, allemaal lekkere en bijzondere gerechtjes die ook niet op de kaart terug te vinden waren. Ik kan dit restaurant dan ook iedereen aanbevelen. Wij komen zeker terug!
Heerlijk een 3 gangen verrassingsmenu gegeten. Vriendelijke, vrolijke en attente bediening die goed en vakkundig uitlegt wat je precies eet. Keuken is prima in orde, je kunt via schermen meekijken hoe het in de keuken eraan toegaat. Het voor-, hoofd-, en nagerecht waren een genot, echte verrassingen, het was genieten. Kwaliteit is goed betaalbaar een echte aanrader. Wij komen hier ook al is het niet direct voor ons in de buurt nog eens terug.
Dit restaurant verdient een ster! En dat voor een aantrekkelijke prijs. De bediening is vakkundig, attent en vriendelijk. Er is op de kaart voor ieder wat wils, vlees, vis, wild en vegetarisch. Mijn favoriet op dit moment s de Thaise kokossoep met stukjes vis. De rundercarpaccio is super. Ik kijk al uit naar de nieuwe kaart die begin mei wordt ingevoerd. Wat zal de kok weer voor heerlijks hebben bedacht?