KeukenBbq, Grill
Openingstijden16.00-23.00

Casper 1988 Casper 1988 20 mei 2012

Gisteravond (19 mei 2012) hier met mn pa gegeten, het was de 1e keer dat we er waren maar we komen zeker terug!. Als je van buitenaf het restaurant bekijkt lijkt het op het eerste oog een vrij simpel eetcafe, maar als je binnenkomt is het een wereld van verschil. Het is een hele mooie en ook een beetje ''chique'' zaak met een hele relaxte sfeer, ook leuk is de open keuken die ze hebben - zo zie je hoe alle gerechten gegrild worden en worden klaargemaakt.
De menu kaart is redelijk uitgebreid, en ook als je bepaalde gerechten iets anders wil dan op de menu kaart staat word daar niet moeilijk over gedaan.
De bediening is TOP, ze weten waar ze het over hebben en wat de gerechten inhouden en zijn uitermate vriendelijk en nemen ook ruim de tijd voor je. Toen wij er waren zat de zaak helemaal vol (we hadden de laatste 2 vrije plaatsen dus reserveren is wel aan te raden in het weekend) maar ondanks dat het zo vol was hoefde je niet een uur met je vinger in de lucht om hun aandacht te krijgen en namen ze ruim de tijd voor je.
Het eten is ook ontzettend lekker, ik had zelf de gamba's met rijst met kleine garnaaltjes en een salade en ik heb nog niet eerder zulke lekkere gamba's gegeten! - het enige wat van het eten tegenviel waren de frietjes van mn pa... dat was diepvriesfriet! Ook de ''snelheid'' waarmee het eten ondanks de drukte de keuken uitkwam was prima, niet te snel niet te langzaam precies ''goed''. We verlieten ook erg blij de tent en gaan hier zeker terugkomen, ik geef dit restaurant een dikke 9!

jefrem jefrem 24 maart 2012

Na de recensies gelezen te hebben op iens.nl waren wij erg enthousiast over ons bezoekje aan `roos`. Iedereen heeft dus het beoordelingsformulier naar waarheid ingevuld. Schoon, prettige bediening, vriendelijke eigenaar, kwaliteitseten (op de instant champignonsaus na), een goede prijs.....graag komen wij hier nog een keer terug!

NicoenZina NicoenZina 6 december 2011

Op maandag 28 novemder op aanraden van een zakenrelatie voor de eerste maal bij Roos wezen eten. De ambiance en het eten waren uitstekend, het personeel vakkundig en vriendelijk. Ook nog even een gesprekje met de eigenaar gehad, gezien het feit dat ik net terug was uit Egypte. Een zeer vriendelijke gastvrije, professionele man. Alle reden om de aanbeveling door te geven aan mijn contacten en relaties.
Nico en Zina

Blacky3 Blacky3 26 oktober 2011

Zoals reeds vele jaren komen wij met veel plezier naar Steakhouse Roos, de gerechten zijn formidabel, de koks en bediening perfect, en de eigenaar !!! wel wij hopen dat hij nog heel lang doorgaat met zijn restaurant.

marga en dick kersten, amsterdam

rita12 rita12 22 oktober 2011

In dit restaurant eet je het beste vlees dat er te krijgen is
de bediening is altijd vriendelijk en service gericht
De koks werken er al jaren, en de eigenaar en zijn vrouw,zijn het zonnetje in huis.

Geef zelf je mening over Steakhouse Roos