7.7
8.3

1 2 3 4 ... 12 ouder »

TenTadam TenTadam 10 mei 2012

Woensdag 09 mei een heerlijke amuse lunch gehad met een uitstekend wijn arrangement,zeker voor herhaling vatbaar.
Complimenten voor het mooie interieur in deze oude kruitfabriek,en hoop de volgende keer op het mooie nieuwe terras te kunnen gaan lunchen.
Ik kan goed begrijpen dat mijn zakenrelatie dit als zijn "huiskamer" beschouwt!

Proever1963 Proever1963 16 april 2012

Het restaurantweekmenu als lunch gehad. Het was uitmuntend. Fraai opgemaakte borden, met veel kleine hapjes, elk met een eigen bereiding. Die marshmallow van soja en appel: wauw! Maar ook de scheermessen met topinamboerzalf waren heerlijk. Fraai restaurant, jammer dat er af en toe een vleugje rioollucht te ruiken is. Heel attente en persoonlijke bediening, vonden wij. Maar het was dan ook niet zo heel erg druk.

ellen2 ellen2 9 april 2012

Tongstrelende gerechten met oogstrelende uitstraling. Bediening was iets afstandelijk maar correct. Prijs/kwaliteit verhouding een 9. Een heuse aanrader voor de gourmet.
Rustige omgeving, goede akoestiek.

Plurk Plurk 3 april 2012

Een teleurstelling. Eten was prima, maar niet geweldig en de sevice was ronduit slecht. Tafel werd afgeruimd toen er nog iemand zat te eten, het wijnarrangement werd zonder uitleg geschonken en bestond voor 4 gangen uit 2 glazen. De niet wijn drinkers kregen pas drinken toen ze er zelf naar vroegen en ook naar de koffie moesten we zelf vragen. Voor een restaurant van dit kaliber vond ik de avond een behoorlijke teleurstelling. Geen fantastisch eten en slechte service. Ik had beter verwacht.

lucremonkey lucremonkey 29 maart 2012

Gisteren met z'n 2en gegeten en wederom genoten! De gerechten zijn speciaal zowel in smaak als in opmaak. Daarnaast is het restaurant zelf prachtig en de service top! Natuurlijk hangt aan dit alles een aardig prijskaartje, maar je krijgt zeker waar voor je geld.
Wat ik nog niet in de voorgaande meningen heb gelezen maar absoluut wil uitlichten is dat mijn partner vegetarisch is en hoewel er geen vegetarische gerechten op de kaart te vinden zijn, was ook zij zeer onder de indruk! De vegetarische gerechten deden absoluut niet onder voor het hoge niveau niet-vega wat ik geserveerd kreeg! Absolute aanrader dus ook voor mensen op zoek naar vegetarisch eten op wat hoger niveau!

amelie1 amelie1 13 maart 2012

Excellent food, excellent service, sophisticated decoration and meal presentation.
The meal were all very sophisticated, cooked with details and very tasteful.
We will come back !

lisettep lisettep 9 maart 2012

Restaurantweek prijs voor zo'n menu is echt goedkoop! Eten is erg lekker en heel mooi opgemaakt. Bediening is ook goed. Ook buiten restaurant week een aanrader!

rmlubbe rmlubbe 7 maart 2012

Geweldige avond! De bediening was zeer attent maar niet overdreven. Het eten werd prachtig gepresenteerd (een lust voor de oog) en was ook super! Wij komen zeker weer een keer terug.
Het is duidelijk dat het hele team enthousiast en vakkundig is. Top!

waldorf en statler waldorf en statler 25 februari 2012

Geweldige avond gehad, maar als je prijs kwaliteit bekijkt kan er nog wel veel verbeterd worden. Gehaaste obers die mijns inziens niet met plezier naar hun werk gingen, wijn niet voor laten proeven maar direkt schenken, niet oplettend bij lege glazen. Te veel smaak sensaties op 1 bord waardoor alle kruit verschoten is. Ook gerookte biet (die erg overheersend van smaak is) in 2 gerechten dominant aanwezig.
De gerechten zijn echt plaatjes en zijn ook echt heerlijk maar voor 200 euro voor 2 personen verwacht je ook dat alles goed is. Het zou ook leuk zijn als de chef kok zich an tafel liet zien. Misschien te druk met tv bezigheden.

Proever54464 Proever54464 22 oktober 2011

In de tweede ronde van de restaurantweek gegeten, zeer mooie gerechten, extra gang genomen van heilbot met risotto.
Mooie bijpassende wijnen.
Erg vriendelijke en natuurlijke bediening.

1 2 3 4 ... 12 ouder »

Geef zelf je mening over Lute