Video

KeukenFrans & Internationaal
Bijzondere kenmerken Eurotoques

Het bijzondere van dit pand is dat het een voormalige buskruitfabriek is. Daardoor is de zaak wel erg groot, maar het wordt er gelukkig niet minder persoonlijk om. De porties zijn wel aan de kleine kant, maar het gebodene is van een onberispelijke kwaliteit. En echte fijnproevers zijn daar inmiddels wel aan gewend. De gerechten zijn zo mooi opgemaakt, dat je eigenlijk niet wilt beginnen met eten. Natuurlijk is het wel wat aan de prijs, maar voor een speciale gelegenheid is Lute zeker de moeite waard!

Proever54464 Proever54464 22 oktober 2011

In de tweede ronde van de restaurantweek gegeten, zeer mooie gerechten, extra gang genomen van heilbot met risotto.
Mooie bijpassende wijnen.
Erg vriendelijke en natuurlijke bediening.

foodstruck foodstruck 4 oktober 2011

During restaurant week, dined at LUTE and was massively satisfied. Started with a lovely champagne as aperetif and the food and the service were wonderful. Opted for a 2nd entree which was a slice of cod filet enhanced with shaved truffle brought to the table by the chef himself. A real treat an a worthwhile drive to idyllic Oudekerk.

brans brans 2 oktober 2011

Gisteren gegeten eten was goed , maar af en toe te zout.
Het was echter geen belevenis. De sommelier was wel goed maar de bediening matig, wel 5 verschillende mensen aan onze tafel gehad. Een personeelslid stootte een glas wijn en water om maar bracht alleen nieuw glaswerk, zonder inhoud.
we vonden het erg onpersoonlijk. Geen aanrader zonde van het wel lekkere eten

buongiorgio buongiorgio 16 augustus 2011

2 weken geleden in Lute gegeten. Wat hebben wij een leuke en gezellige avond gehad! Het menu "inspiratie en ontwikkeling" gegeten; mooie smaken, verrassend en super van opmaak. De gastheren en dames maken het feest compleet met professioneel advies en spannende wijnkeuzes. Kortom wij komen graag terug en hopen dan op mooie avond op het terras.

Proever68324 Proever68324 15 juli 2011

De Lute belevenis, het Lute boek, het Lute gevoel.............we hebben het allemaal meegemaakt .In een donker hoekje naast de garderobe wellicht ivm gewenste routing in een half leeg restaurant. Medewerkers wisten het Lute gevoel niet op ons over te brengen, er was weinig tot geen arbeidsvreugde. kritiek werd niet gewaardeerd. Het viel niet mee : we zaten nog niet aan tafel en we moesten al melden wat we wilden drinken, de kaart kwam ,voorgerechten v.a. 26 euro en hoofdgerechten v.a. 34 euro was ook al schrikken. helaas een redelijk voorgerecht (steak tartare) en een ronduit slecht ,met als reactie dat de rauwe langoustine alleen even gebrand werd ,keus van de kok. hoofdgerechten idem : lam was goed, makreel was vet,glazig, eigenlijk ronduit vies, hier was de reactie van de keuken, ja het is geen gerookte makreel,die is niet zo vet. hier zijn we gestopt, we moesten 184.00 euro afrekenen voor 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en een fles wijn.

Geef zelf je mening over Lute

MaandagGeopend
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend Geen lunch
ZondagGesloten

Opmerkingen

Op 3 januari is LUTE weer geopend voor lunch en diner.

Meld dit restaurant als gesloten