In de Mediterrane landen is de kunstmatige scheiding tussen eten en drinken zoals wij die hier kennen niet zo aanwezig. Of je nu komt voor een lunch, een gezellige borrel met tapas of een complete maaltijd, de Hemel op Aarde zal u altijd gastvrij ontvangen. Maak een keuze uit de uitgebreide menukaart met meer dan 50 verschillende tapas of laat de kok u verrassen.
Kijk ook op www.dehemelopaarde.nl
wederom heerlijk gegeten bij de hemel op aarde, blijft een aanrader. Het eten is niet van hoogstaand niveau maar lekker en simpel. laatst met zijn 6en gegeten en het menu laten samenstellen door de chef, erg genoten. De bediening is vriendelijk en vlot. Alleen jammer dat ik die kleine spaanse met haar bloemenjurk al een tijdje niet gezien heb, verder is het een top tent.
Heerlijk gegeten met 4 man. prijs/kwaliteitverhouding uitstekend maar:
als je jezelf een mediterraan restaurant noemt is het vreemd dat je bij elke ronde
een mandje brood moet vragen en betalen . Ga eens naar frankrijk daar krijg je het
bij elke gang gratis.
hans sigaar
Sfeervolle zaak, gelukkig waren de engeltjes toch niet zo overheersend als gedacht. Het eten was prima. Drie hapjes per persoon was voldoende en dan heb je met drieën ineens negen keer een prima smaaksensatie op tafel staan. Afsluiten met een toetje is aan te bevelen, mijn tiramisu was voortreffelijk. Slechts één keer een beter op, maar voor die ene betere moet je dan wel naar Italië :) En dat alles ook nog eens met prima en vriendelijk personeel. Met z'n allen naar de Hemel!
Onlangs weer bij de Hemel op Aarde gegeten. Blijft één van mijn favorieten. Het concept is natuurlijk dat je van de kaart diverse hapjes voor de hele tafel besteld en deze met elkaar deelt. Dus de recensie hieronder waar men een voorgerecht heeft besteld snap ik niet helemaal, want er zijn geen voor -of hoofdgerechten. Het ene gerecht komt eerder dan het andere, dat is juist het leuke.
De paté is altijd een aanrader, evenals de rauwe zalm en de slakken in roquefort. Mmm...
Wij komen hier graag. altijd even gezellig en knus. Je proeft dat het eten met passie bereid word. dat de kaart niet zo heel vaak veranderd dat maakt niet uit, want van al dat lekkers krijg je niet zo snel genoeg. ik las net dat een andere proever schreef dat de geitenkaas met honing een aandader is. hier sluit ik mij bij aan.