rondeloos 13 mei 2012 | |
Wederom met een vriendin in Haarlem gegeten. Nu op dinsdag 8 mei. Een heel vriendelijk en enthousiast welkom. Deur wordt opgengehouden, jas wordt aangenomen. Klasse.
Ellen_1980 10 april 2012 | |
Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten, gezellig, vriendelijke en nette bediening en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. |
feeetjo 4 maart 2012 | |
heel gezzelig tentje met heerlijk eten
Suus. 20 februari 2012 | |
Van de zomer hebben wij hier op het terras gegeten. De service was vriendelijk en prima, maakte ook nog een gezellig praatje. We hebben hier een driegangen-diner gegeten en het was heerlijk. Mooie smaakvolle gerechten die verrassend waren bereid en mooi gepresenteerd. We betaalde met een hema-restaurantkaart. Dit was geen enkel probleem, deze kaart is 60 euro waard en het verschil betaal je gewoon bij. Voor een driegangen-diner met passende wijnen voor twee personen betaalde wij 110 euro. |
MvanExel 24 januari 2012 | |
We lunchen hier regelmatig,, altijd goed en voldoende, lekkere wijnen voor elk wat wils.
Maumau 4 januari 2012 | |
Zomaar binnengelopen op mijn verjaardag op goed geluk. En inderdaad een geluk! Mooie zaak, bij een modern haardvuur gezeten, met zeer vriendelijke professionele bediening (het bleek 1 van de eigenaars die heel goed weet wat er op de kaart staat!). Het eten was heerlijk, vers, goede smaak, precies goede portie en ook nog prettig om tegenaan te kijken.
klave037 4 oktober 2011 | |
Aardige maar niet professionele bediening ( voorbeeld: hier is uw hoofdgerecht, maar we hebben nog geen bestek, dit zit nog in de vaatwasser. Ander voorbeeld: na een opmerking over hygiene toilet wordt dit gewoon ontkend)
WeekendHaarlem 11 juli 2011 | |
We hebben vanaf het voorgerecht tot aan het toetje genoten van het eten, de sfeer en een wijnarrangement(je) maakt het tot in de puntjes comleet. De gerechten zijn met zorg samengesteld en hebben een verrassende ''touch'', wordt mooi opgediend, betaalbaar en ik vond het en feest om er te eten! |
WeekendHaarlem 11 juli 2011 | |
Bij binnenkomst wordt je warm ontvangen. De uitstraling van het restaurant is modern/strak en heeft toch een gezellige uitstraling er zijn 2 kleine etages wat een aparte sfeer geeft. |
proever8965 22 mei 2011 | |
Lekker eten en redelijk geprijsd mijn mening. Voldoende keuze tussen meer traditionele en gedurfde combinaties. Comfort laat echter wat te wensen over, tafeltjes zijn klein en staan relatief dicht op elkaar en de stoelen zijn uiterst oncomfortabel, ik kan hier geen uren op zitten, |
Geef zelf je mening over Metzo