Metzo over zichzelf

Wilt u in een strakke, tijdloze doch warme ambiance dineren of lunchen, dan bent u aan het goede adres. Ons restaurant ligt in een van de mooiste winkelstraatjes van Haarlem, waar u na het shoppen van heerlijke verfijnde gerechten kan genieten.Onder leiding van chef-kok Marcel Both staat ons team klaar om u een fijne avond of middag te bezorgen. Tot snel in Metzo.

ActiviteitenRestaurant, Private dining
KeukenMediterraan, Internationaal, Wereldkeuken & Fusion
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

22 april 2013

Vanavond niet slecht gegegen bij Metzo. Op de kaart de geijkte gerechten als carpaccio met pijnboompitten, eendenborst...pfff... niet heel spannend allemaal. De sashimi is ok, zo ook de zwezerik. Daarna is het erg lang wachten op de rundersteak en de penne met truffel; zo druk is het nou toch ook weer niet op deze maandag avond. De bediening is echter vlot en informeel, wat past bij de uitstraling van de zaak, alleen spreekt de ober wel op erg erg luide toon.

Gegeten op: 22 april 2013.
roelands
roelands
Meesterproever

29 maart 2013

Zaterdag met de lunch was het erg druk! en dat is een goed en gezellig. Wat een lekkere lekkere Clubsandwich hebben ze hier, de toast was niet uitgedroogd wat je vaak in andere lunch restaurants hebt en goed belegd.
En een heerlijke sandwich met Black-Angus beef en botermals echt heel goed en dito super brood het lunch restaurant van Haarlem. Goede bediening dat erg op elkaar is ingespeeld.
En natuurlijk heerlijke wijnen.
We komen hier graag terug.

Gegeten op: 22 maart 2013.
MBD
MBD
Topproever

21 maart 2013

Komen hier vaak voor de lunch en de carpaccio met eendenlever is een aanrader. Leuke vlotte tent en bediening.
Inrichting mag wel geüpdate worden.

Gegeten op: 2 maart 2013.
meerlekkereten
meerlekkere...
Proever

17 maart 2013

De dag ervoor bij Noor gegeten en eerlijk gezegd valt Metzo dan wat tegen. De porties zijn prima, maar zouden iets groter mogen. Bij het hoofdgerecht geen groente/salade of patat. Dit moet je apart bestellen. Gelet op de prijs van het hoofdgerecht, vind ik dat opmerkelijk. Het eten is lekker, maar niet bijzonder. Het is aan de eenvoudige kant wat mij betreft. In deze prijsklasse verwacht ik meer. Bediening is vriendelijk. Het duurde overigens ook erg lang voordat wij de gerechten kregen. Een excuus of drankje van de zaak zou m.i. correct zijn geweest. Al met al een prima avond gehad, maar niet voor herhaling vatbaar.

Gegeten op: 16 maart 2013.

3 maart 2013

Vooraf aan concert Ilse de Lange in Patronaat hier met z'n 2-en gegeten. Wat is Haarlem toch een mooie stad. 's Middags contact gehad met Robin, die verzekerde dat alles mogelijk was, en aangekomen een mooie blonde dame van rond de 20 bleek te zijn. Ook haar collega zeer attent, we voelden ons meteen thuis, zeker na geplaceerd te zijn vlak bij de fraaie haard. Het eten!! vooraf samen de Metzo tastings: sashimi, Truffel-knolselderij soep, een coquille van de plaat, risotto nero met chorizo, Pannacotta van Bloemkool, langzaam gegaard buikspek, chutney van mango en Spaanse peper, volgens mij vergeet ik nog wat. 15 euro. Dan hoofd: Runderrib-steak met oma friet, truffelmayonaise en groene groenten, helemaal goed, en ik de Oriental Duck, tamme eend gelakt met honing-hoisin, noodles geserveerd in een miso-bouillon met koriander, puntpaprika en paksoi. Dit met de rode huiswijn, de onvergetelijke bediening van Robin et al, de chef die even langskwam: hier kon Ilse de Lange niet tegenop. We denken vanuit Amsterdam vaker hier te komen, verhuizen?

Gegeten op: 2 maart 2013.

Alle 70 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Metzo

Schrijf hieronder je recensie over Metzo. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zaterdag11:30 - 22:00
Lunch11:30 - 16:00