Specktakel over zichzelf

Spektakels passie voor eten. Bij Specktakel werken we met de mooiste ingredienten vanuit de hele wereld. Hierbij hebben wij een duidelijke visie op het combineren van de smaken van eten en wijn. Prachtige producten zoals ' free range chicken, organic pork, aged beef, fresh coldwater fish and wild game meat' worden bereid met invloeden van de klassieke Japanse, Chinese, Italiaanse keuken

ActiviteitenRestaurant, Catering, Private dining
KeukenZuid-Afrikaans, Australisch, Internationaal & Wereldkeuken
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

16 mei 2013

Vrijdag gegeten bij Specktakel We begonnen met een lekkere dip, specerijen kruim lekkere olie en goed brood, daarna had ik voor de gegrilde kwartel gekozen lekkere smaken lekker pittig en toch verfijnd .
Als hoofdgerecht lekkere malse eendenborst met babypaksoi en soja saus en een dumpling van buikspek zeer smakelijk en lekkere rode huisl wijn hebben ze hier.
Daarna heb ik voor de palet van verschillende ijssoorten gekozen lekker simpel maar lekker van smaak . Alleen de tafeltjes staan te dicht op elkaar en een wel leuke vriendelijke bediening .

Gegeten op: 10 mei 2013.
MBD
MBD
Topproever

22 april 2013

Ik heb al meerdere keren en met verschillende gezelschappen hier gegeten, naar tevredenheid. De menu's bieden vaak verrassende keuzes uit verschillende werelddelen, altijd mooi opgemaakt op verschillende soorten bijpassende 'borden'. Bij de olie en dip die vooraf bij het brood komt, lik ik steevast mijn vingers af. Voor, hoofd en na is voor mij eigenlijk te veel, maar hier kan ik de verleiding meestal niet weerstaan en eet ik ruim voldoende. Als dessert ben ik (al vaker) de chocolade uitdaging aangegaan; onvoorstelbaar lekker! Overigens een prima dessert om te delen. De bediening zou soms wat vriendelijker mogen zijn, ongeacht de drukte en wellicht wat dicht op elkaar staande tafels. Zelf zit ik graag achterin, in het mooie lichte deel, 'overwoekerd' door planten. Er hangen wat mooie stukken aan de muur uit verschillende werelddelen, verder is het vrij simpel.

Greetje81
Greetje81
Expertproever

19 april 2013

Wat hebben we weer lekker gegeten bij Spectakel! We hadden gekozen voor het Australische menu, en zijn niet teleurgesteld. Vier gangen; tonijn, krab, lam, en een heerlijk toetje met mango-ijs. We drinken geen alcohol, en het was geen probleem om de bijbehorende wijntjes te schrappen; de prijs van het menu werd voor ons aangepast.

Het eten was goed, en de bediening is attent en neemt de tijd voor je.

Gegeten op: 14 april 2013.
ElisaK
ElisaK
Proever

15 april 2013

Vooraf op de site de menukaart gecheckt, de erg veel aparte gerechten trok ons over de streep.
Achterin een plekje gevonden, leuke aankleding van de patio, en vrijwel direct de kaart en drinken gekregen.
Daarna werd het minder, 2x moeten vragen om het brood waar wel een leuke en lekkere olie-dip bij zat.
Mijn hoofdgerecht was gewoon niet goed, 4 stukjes lamsrack waarvan er 2 te gaar waren, niet meer roze, een zoete saus erover deed niet veel goed.
Helaas nergens zout/peper op tafels dus zelf maar even je lam redden zat er niet in.
Hieronder lag vlees in bladerdeeg (pie) en nog een groen erg sterk smakend soort tapenade ernaast met een halve cherrytomaat, de combinatie van dit alles sloeg echt werkelijk de plank aan alle kanten mis.
Eigenlijk had je 3 verschillende gerechten op je bord die niet bij elkaar te combineren waren.
Het nagerecht zag er heel mooi uit smaakte redelijk maar was zeker geen item om voor terug te komen.
Werkelijk bizar was de €0,50 die op je rekening stond, 'vrijwillige' bijdrage aan een maaltijd voor afrikaanse kindjes.
Prima initiatief maar nergens op de kaart of in de zaak meer info hierover, als je dit op de bon zet vraag je dit eerst anders is het natuurlijk niet vrijwillig.
Bediening deed zoals het ze werd opgedragen maar mist echte vriendelijkheid.
Al met al erg veel geld (bij veel gerechten wordt een toeslag bovenop de menuprijs geheven) voor gerechten die in een blender bij elkaar zijn gekomen.

Gegeten op: 14 april 2013.
superjeap
superjeap
Fijnproever

4 april 2013

Vorige week hebben we bij Specktakel genoten van een uitgebreid Zuid-Afrikaans diner. De zeer bijzondere gerechten (onder andere krokodil en krekels!) waren heerlijk, evenals de perfect bijpassende wijnen en het dessert. Ook de bediening was uitstekend, waarbij iedere gang uitgebreid werd toegelicht. We komen zeker nog een keer terug!

Gegeten op: 29 maart 2013.
martijn1984
martijn1984
Fijnproever

Schrijf zelf een recensie over Specktakel

Schrijf hieronder je recensie over Specktakel. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Vrijdag17:30 - 22:00
Zaterdag17:00 - 22:00