KeukenInternationaal & Europees
Bijzondere kenmerken Eurotoques

Voor elk gezelschap heeft dit kasteel een gepaste zaal in een ‘sfeervolle ambiance’ met rustige achtergrondmuziek. Helaas is niet iedereen het eens over de service: waar de één ‘perfecte bediening’ treft, vindt de ander het personeel ‘onervaren en knullig’. Gelukkig is ‘het eten gewoon perfect en sluiten de wijnen daar helemaal bij aan’. Een enkeling heeft misschien iets te hoge verwachtingen: ‘de smaak was goed, maar niet bijzonder.’

SVE SVE 25 januari 2012

Een tijdje geleden bij Kasteel Montfoort geweest voor een zakelijke bijeenkomst. Leuk om het Kasteel ook in een andere setting te zien. Ook deze keer was het eten weer tip top verzorgt en de zalen zagen er professioneel, maar toch ook warm en trendy uit.
Kasteel Montfoort is zeer representatief voor, onder andere, bedrijfsaangelegenheden.

M_H M_H 28 december 2011

Op tweede kerstdag gereserveerd, maar bij aankomst was de tafel ng niet gedekt, dus wachten.
Vervolgens ontbraken er de nodige dingen waar steeds na gevraagd moest worden zoas:
- menukaart
- broodbordjes
- waterglazen
- etc
Her bestek werd regelmatig scheef neergelegd door het jonge personeel, dat ook nog eens bestek op de grond liet vallen tot en met een stapelborden met veel lawaai op de grond. In de helft van de gevallen werd ook de toelichting bij de gerechten overgeslagen. Het eten was redelijk tot goed.

Kortom teleurstellend door de slechte bediening.

Sandra du Gardon Sandra du Gardon 20 december 2011

65e verjaardag van mijn vriendin Marian gevierd. High Thea met 25 personen. De zoete sessie was goed, de hartige subliem. Zeer divers dus voor elk wat wils.Fantasietje van de chef voor de kinderen. Kwalitatief zeer goed.
Een aanrader en kom graag terug om mijn 50e verjaardag te vieren in 2012.
De Clubsandwich is verrukkelijk en oog- en tongstrelend.

Annett Annett 28 november 2011

Heerlijk gegeten! We werden heel hartelijk ontvangen.

Erg leuke en originele gerechten op de kaart. Wij hebben genoten van een heerlijk 4 gangen diner. De service was top!

Voorafgaand kregen we een leuke amuse. Bij elk gerecht werd er een passend glas wijn geschonken met daarbij een leuke uitleg.

Bij het dessert koos mijn man voor de kaas. Het leuke was dat er een kok met een kaaskar bij ons aan tafel kwam met een uitgebreide uitleg bij elke kaas!
Dit alles werd afgesloten met een leuke rondleiding door de prachtige zalen van het kasteel.

Kortom wij hebben echt genoten en komen zeker terug!!!

Dokter_Vink Dokter_Vink 15 november 2011

We komen hier een paar keer per maand. Nog nooit een teleurstelling meegemaakt. Uiterst professionele en vriendelijke bediening. Gezellige ambiance en een verukkelijke kaart, kleine aanpassingen zijn geen probleem voor de keuken. Een aanrader!

Geef zelf je mening over Kasteel Montfoort

Vrijdagvan 11:00
Zaterdagvan 11:00
Zondagvan 12:00

Opmerkingen

Kasteel Montfoort 7 dagen in de week geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, high tea, borrel, diner vergadering, bruiloft en feest Graag geven wij u geheel vrijblijvend een rondleiding in onze geheel gerestylde zalen

Meld dit restaurant als gesloten