| Keuken | Internationaal & Europees | |
| Huiswijn per fles | €20.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.95 | |
| Openingstijden |
| |
Voor elk gezelschap heeft dit kasteel een gepaste zaal in een ‘sfeervolle ambiance’ met rustige achtergrondmuziek. Helaas is niet iedereen het eens over de service: waar de één ‘perfecte bediening’ treft, vindt de ander het personeel ‘onervaren en knullig’. Gelukkig is ‘het eten gewoon perfect en sluiten de wijnen daar helemaal bij aan’. Een enkeling heeft misschien iets te hoge verwachtingen: ‘de smaak was goed, maar niet bijzonder.’
SVE 25 januari 2012 | |
Een tijdje geleden bij Kasteel Montfoort geweest voor een zakelijke bijeenkomst. Leuk om het Kasteel ook in een andere setting te zien. Ook deze keer was het eten weer tip top verzorgt en de zalen zagen er professioneel, maar toch ook warm en trendy uit.
M_H 28 december 2011 | |
Op tweede kerstdag gereserveerd, maar bij aankomst was de tafel ng niet gedekt, dus wachten.
Sandra du Gardon 20 december 2011 | |
65e verjaardag van mijn vriendin Marian gevierd. High Thea met 25 personen. De zoete sessie was goed, de hartige subliem. Zeer divers dus voor elk wat wils.Fantasietje van de chef voor de kinderen. Kwalitatief zeer goed.
Annett 28 november 2011 | |
Heerlijk gegeten! We werden heel hartelijk ontvangen.
Dokter_Vink 15 november 2011 | |
We komen hier een paar keer per maand. Nog nooit een teleurstelling meegemaakt. Uiterst professionele en vriendelijke bediening. Gezellige ambiance en een verukkelijke kaart, kleine aanpassingen zijn geen probleem voor de keuken. Een aanrader! |
Geef zelf je mening over Kasteel Montfoort
| Vrijdag | van 11:00 | |
| Zaterdag | van 11:00 | |
| Zondag | van 12:00 | |
Opmerkingen
Kasteel Montfoort 7 dagen in de week geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, high tea, borrel, diner vergadering, bruiloft en feest Graag geven wij u geheel vrijblijvend een rondleiding in onze geheel gerestylde zalen