RB1970 6 november 2011 | |
Onlangs na een paar jaar weer eens gaan lunchen bij De Torpedoloods. We gingen voor de warme geitenkaas en de club sandwich, die allemaal bijzonder goed smaakten. De bediening was als vanouds bijzonder hartelijk, je voelt je een welkome gast. Hoewel het weer ons naar het terras uitnodigde bleven wij lekker achter het glas in de serre met uitzicht op de haven. De locatie en het gebouw maken De Torpedoloods werkelijk uniek. |
jcvmak 17 oktober 2011 | |
Omdat wij een trouwe fan zijn van iens zijn wij mogelijk wat bevooroordeeld naar de Torpedoloods gegaan voor het diner, want eerlijk is eerlijk de kritieken zijn fors.
Familieuitje 9 september 2011 | |
Een fantastiche lokatie met een terras wat door een mystery guest van Misset Horeca werd bekroond met een 9e plaats. Terecht want de drankjes, hapjes, lunch en bediening welke we daar eerder ervaarden zijn echt OK.
hpson 9 april 2011 | |
Vanavond hier gegeten nadat we vorig jaar niet zo'n positieve ervaring hadden gehad. Dus een tweede kans. Dit was dus weer geen positieve ervaring. De Schol die wij bestelt hadden smaakte zeer slecht en was ook van een minimaal formaat. de schol had meer graten dan vlees en zag er uit alsof hij uit de frituur kwam. daar hebben we dan ook nog een uur op moeten wachten. Een excusses kon er niet vanaf. Al met al een teleurstellende ervaring. Ons advies sla dit restaurant maar over. Lang wachten op je eten wat ook nog eens van slechte kwaliteit is. Ze moeten het echt hebben van de leuke locatie. |
simon43 14 november 2010 | |
Gisteravond in deze zaak gegeten. De reacties hieronder verbazen ons nogal.Wij vonden de bediening vlot en het eten erg lekker. Het voorgerecht van het menu was slibtong met een soort kruidenmayonaise. Heerlijk!
Mallepientje 9 november 2010 | |
Een Hightea voor een grote groep personen voor een riant bedrag gehad, een grote aanfluiting, de porties waren met een vergrootglas te vinden, de kwaliteit beneden peil. Erg slecht, alles zelfgemaakt werd er gezegd, ook de culinaire 1/4 tosti. Geklaagd, werd geen gehoor aan gegeven. Hier komen al deze mensen nooit meer terug! |
Carola44 3 november 2010 | |
1,5 uur wachten op een voorgerecht is echt te lang. Wanneer je er dan iets van zegt wordt er met een arrogant gereageerd door de leiding. Het woord gastvrijheid komt in het woordenboek van de bediening niet voor. Voorgerecht was na 1,5 uur redelijk maar wel erg vet (toast met paddestoelen) Hoofdgerecht was rund, maar was over duidelijk te lang in de oven geweest waardoor hij taai was. Ook was de temperatuur van de hoofdgerecht lauw/koud. Dessert van aardbeien was oké. Al zouden de prijzen gehalveerd worden zou het een prima plek zijn om te eten. Helemaal door het geweldige uitzicht en het is een hele mooie zaak. Jammer dat je de hoofdprijs betaal voor alles en voor extra brood (twee sneetjes de man), mayonaise, frietjes etc. de hoofdprijs bij moet betalen. Ik kan begrijpen dat ze ervoor kiezen geen kraanwater te schenken, maar wanneer je dan om een karaf kraanwater vraagt en de bediening flessen water op tafel zet en niet eens een uitleg geeft is dit absoluut niet netjes. Jammer want het is een zaak met veel potentie. |
GoodLife 7 juni 2010 | |
Buitengewoon slecht. Het eten is slecht, maar dan ook echt slecht. Een gemiddelde snackbar zal het nog beter doen. Smaakloze frietjes en een vis waarvan we niet eens weten of het wel vis was. Totaal geen smaak aan. De ronde ruimte is daarbij te krap. Je zit echt op elkaars lip. De bediening was slecht. 2 uur zitten wachten op het hoofdgerecht. Een schande ! Totaal geen schaamte bij de bediening over dit belachelijke voorval. Zoals al eerder genoemd maakte het eten het wachten niet goed. Met spoed het eten nog enigszins opgegeten en in de auto snel een pepermuntje genomen. Afrader ! |
Elise Merse 6 juni 2010 | |
Vanmiddag een high tea in de Torpedoloods.
Piet Timmers 30 mei 2010 | |
28 mei weer eens gegeten bij de Torpedoloods. Een leuke locatie met zicht op de Waterweg. De bediening en de kwaliteit was, zoals we al bij eerdere gelegenheid gewend waren, weer gastvrij en goed, niets op aan te merken. We komen beslist nog eens terug. |
Geef zelf je mening over De Torpedoloods