Jduquesne 11 september 2010 | |
gerechten van goede kwaliteit, italiaanse sfeer,
Marlo C. 8 september 2010 | |
Wij eten hier regelmatig en het is altijd prima. De gemengde voorgerechten zijn een aanrader (zowel vegetarisch als met vlees). Het is meer dan een pizzeria; een goed Italiaans restaurant. |
Simon47 8 september 2010 | |
Wij hebben bij dit restaurant op woensdag 11-augustus-2010 gegeten voor het eerst en dit was meteen ook de laatste keer dat wij hier eten.
pitu_hofstee 8 augustus 2010 | |
Uitstekend gegeten vanavond. Inmiddels voor de 6e keer dit jaar. Authentiek Italiaans restaurant (zoals ook in Italie), dus geen design inrichting, maar no-nonse Italian food. Altijd attente bediening en chef / eigenaar komt geregeld vragen hoe het eten is bevallen (vandaag extra dessert gekregen + vooraf v't huis), en dat voor 'n Italiaanse prijs. |
mieke80 21 november 2009 | |
Via een vriendin gehoord dat het een aanrader was. Na het telefoonnummer via iens opgezocht te hebben toch gaan twijfelen vanwege de recente slechte recenties. Gelukkig toch gegaan. Heerlijk voorgerecht (verschillende antipasta), lekkere scaloppine en een leuke bediening. Lijkt alsof je in gezellige huiskamer zit. Een echte aanrader voor een goede simpele italiaanse maaltijd. |
Proever69532 12 november 2009 | |
Heel slecht wij hebben hier vorige week woensdag gegeten. Het was een stille avond en nu wetem wij ook waarom het eten wat niet te eten ik had carbonara besteld, wat ik kreeg leek wel op een mengsel van ei en ham niet normaal. Komt er ook nog bij dat de dame in de bediening slordig ws aangekleed en dat ze uit haar mond stonk Kortom niet aan te raden. |
renee 25 oktober 2009 | |
Heel slecht gegeten bij deze trattoria.
saganaki 9 juli 2009 | |
Een fantastische avond, alsof je even op Sicilie bent geweest! Op 7-7-2009 zijn wij met z'n vieren bij Fellini gaan eten. Omdat we al goede ervaringen hadden konden we met een gerust hart onze vrienden (die net terug waren uit Italie) meenemen. We hebben heel uitgebreid gegeten en alles smaakte heerlijk en vers. Omdat er niets klaarstaat maar alles ter plekke moet worden gekookt, moet je wel geduld hebben. Precies als in een dergelijk restaurant in het land zelf. Daar is meer dan een uur wachten heel gewoon! Hier was het een stille avond, dus viel het wachten reuze mee. De gesprekken met de eigenaar, die in zijn enthousiasme regelmatig in het Italiaans overging, waren bijzonder leuk. En de zeer persoonlijke bediening door zijn dochter zorgde voor een extra gezellige en ongedwongen sfeer.
Pimp125 26 juni 2009 | |
Ik heb hier op 22-06-2009 gegeten. Ik heb er prima gegeten het eten is uitstekend de bediening is geweldig de eigenaar is heel aardig we werden getrakeerd op een heerlijke drankjes van het huis en een ding is zeker hier zijn wij zeker nog eens terug te vinden. Ciao dan maar en tot de volgende keer. |
mnt_schred 9 april 2009 | |
Afgelopen zondag (5 april) gegeten bij Fellini. Het voorgerecht vond ik een matig samenraapsel matige ingrediƫnten en de bediening niet erg professioneel, maar dat maakt niet uit. Het hoofdgerecht was an sich okay. Wat niet okay was, is de anderhalf uur die we op ons voorgerecht hebben moeten wachten. Dat heb ik in mijn hele leven nog niet meegemaakt. Vreemd, het lijkt haast wel of we het over een ander restaurant hebben als ik de meningen van anderen lees. De wijnen weinig bijzonder en de prijs/kwaliteit verhouding is ook uiterst matig. Het oudbollig interieur maakt mij niet zo veel uit. |
Geef zelf je mening over Trattoria Fellini