Wij eten hier regelmatig en het is altijd prima. De gemengde voorgerechten zijn een aanrader (zowel vegetarisch als met vlees). Het is meer dan een pizzeria; een goed Italiaans restaurant.
Wij hebben bij dit restaurant op woensdag 11-augustus-2010 gegeten voor het eerst en dit was meteen ook de laatste keer dat wij hier eten.
We kwamen met 4 personen eten de eigenaar was heel vriendelijk de bediening was nergens te zien. Vervolgens hoorden we de eigenaar in de keuken schreeuwen je hebt mensen in de zaal waarop de bediening verscheen en dame die slecht gekleed was en ze zag er niet verzorgd uit ze had sportschoenen aan een Trainingsjack. dat is iets wat wij nog nooit hadden gezien in een Restaurant vervolgens komt ze de bestelling opnemen wij bestelden 4 pizza's het duurde 35 minuten voor dat het klaar was de bodem was verbrand en het smaakte naar verbrandende kaas. De eigenaar zag dat we niet zoveel hadden gegeten en kwam naar ons toen wij vertelde dat het niet lekker was hij zei ja ik heb het niet zelf gedaan heeft die man gedaan en vervolgens hoorden we in de keuken geschreeuw van je kan niks zelf 4 pizza's maken kan je niet. toen we wouden afrekenen moesten we helemaal naar de bar komen want de dame in de bediening was nergens te zien eenmaal bij de bar aangekomen zagen we de dame is het gangetje samen met een oude man ze zaten te roken en tv aan het kijken de eigenaar zag het en werd kwaad hij kwam naar ons toe en bood zijn ecxuus aan voor de pizza's en zij tegen ons die man daar heeft het voor jullie gemaakt volgende keer maak ik het voor jullie. Wij knikten ja en liepen na het betalen we. Maar wij hadden al besloten der komt geen volgende keer Zeker geen aanrader slecht italiaan en vooral zeer slechte pizzabaker en bediening.
Uitstekend gegeten vanavond. Inmiddels voor de 6e keer dit jaar. Authentiek Italiaans restaurant (zoals ook in Italie), dus geen design inrichting, maar no-nonse Italian food. Altijd attente bediening en chef / eigenaar komt geregeld vragen hoe het eten is bevallen (vandaag extra dessert gekregen + vooraf v't huis), en dat voor 'n Italiaanse prijs.
Via een vriendin gehoord dat het een aanrader was. Na het telefoonnummer via iens opgezocht te hebben toch gaan twijfelen vanwege de recente slechte recenties. Gelukkig toch gegaan. Heerlijk voorgerecht (verschillende antipasta), lekkere scaloppine en een leuke bediening. Lijkt alsof je in gezellige huiskamer zit. Een echte aanrader voor een goede simpele italiaanse maaltijd.