7.5
7.0

KeukenAmerikaans & Hollands
Openingstijden11.00-22.00

11223344 11223344 3 april 2012

Vandaag gegeten bij dit restaurant met een vriendin. Ondanks dat het er heel rustig was hebben wij lang moeten wachten op de bediening .Het uitzicht is gelukkig mooi .Het eten viel ons tegen veel sla en het vlees moet je zoeken .Daarbij waren de bief reepjes koud en te rouw .Wij komen hier zeker nooit meer

wikkie1977 wikkie1977 11 januari 2012

Om te beginnen was de bediening onvriendelijk en ongeduldig en weinig geinteresseerd.
Als je het niet in 1 keer verstond dan kreeg je al een zeer onvriendelijke blik toegespeeld. Ik had carpaccio vooraf met balsamico azijn. Nou dat laatste zat er niet op en verder was het bedekt met veel rauwkost (teveel) en twee geroosterde broodjes met roomboter (zeker voor de vulling van je maag). Het smaakte nergens naar.
Als hoofdgerecht had ik gamba's in PITTIGE tomatensaus. Laat het pittigemaar achterwege. Ook lag er iets zompigs onder wat ik niet gegeten heb (waarschijnlijk ook voor de vulling). De gamba's hadden geen bijzondere smaak. Iemand anders had zalm besteld maar dat was ook maar een eenhapscracker en TE doorbakken. Ook het toetje was weinig bijzonders. nee, hier ga ik dus nooit meer naar toe.

Vaagmeisje Vaagmeisje 13 juli 2011

Hier kan je echt heerlijk eten en gezellig zitten. Bediening is top.

anoniempje81 anoniempje81 3 augustus 2010

Heerlijk eten in een gezellige omgeving. Het interieur is inderdaad wat ouder aan 't worden, maar gehoord dat dit volgend jaar aangepakt wordt. Leuke kaart en grote porties. Echt een aanrader!

Frankenarja Frankenarja 18 februari 2010

Dit is echt vergane glorie. Sinds de opening is er niets aan interieur en menukaart gedaan. Personeel bestaat uit schoolverlaters die niet echt sociaalvaardig zijn. Toiletten zijn te erg voor woorden. Dit restaurant kan heel leuk zijn, zit op toplocatie, maar ze moeten echt wat aan de kaart en de inrichting gaan doen.

Geef zelf je mening over SunSet Blvd