Ik kan het echt iedereen aanraden die van de engelse style taarten houdt en de ook aanwezige gezelligheid rond het genieten van de heerlijke koffie of thee. De gastvrijheid en aandacht is in ruime mate aanwezig, en de vriendelijkheid van het personeel is er zeker ook. Ik heb grote twijfels wat betreft de negatieve klanken die ik hier lees, het klinkt meer als een soort jaloezie. Als men het echt niet goed vind, ga er dan niet meer naar toe zou ik zeggen, des te meer is er plaats voor positieve mensen die de Engelse kwaliteiten kunnen waarderen. Ik kom graag voor een zoveelste keer weer terug, ik raak niet uitgeproeft !! Bedankt voor de gezelligheid en tot gauw, groetjes Anneke
wat een gezellige sfeer, heerlijk en ook vers eigen gemaakt gebak ik ben het dan ook helemaal niet eens met de laatste proever.
het appel gebak is juist een van de toppers in deze zaak.( en vers gebakken dat zie je en dat proef je )
ik kan deze tea-room dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die eens heerlijk wil genieten van een kop koffie of thee die ook!! vers gezet wordt.
Ik ben er uiterst vriendelijk onthaald en ging er dan ook met een tevreden gevoel weer vandaan.
en voor een redelijke prijs, dat zie je niet vaak meer gezellig,goede kwaliteit,alles vers en niet duur. echt een aanrader dus....
Omdat de taarten erg lekker zijn kom ik hier regelmatig ondanks dat het personeel afstandelijk is. De laatste keer dat ik ben geweest was zeer teleurstellend. Ik had een taart besteld en deze was niet goed meer. Ik heb dit aangeven en het moest overlegd worden met de baas. Het heeft zeker een kwartier geduurd voordat de baas aanwezig was. De serveerster heeft met haar overlegd en kwam nog steeds niet terug. Uiteindelijk ben ik er naar toe gegaan en aangegeven dat ik nog steeds niks gehoord had. Nu bleek het zo te zijn dat de eigenaresse het wilde uittesten of de taart echt niet goed was en heeft dezelfde taart bij een andere klant geserveerd. En wachtte op een reactie van de klant. Een schande om zo om te gaan met je klanten. De eigenaresse gaf aan nooit klachten te krijgen gelukkig lees ik wel anders. Ik kom hier nooit meer terug.
merk ook niets van de gastvrijheid en vriendelijkheid, vind het erg arrogant en afstandelijk, misschien tegen vaste klanten ander gedrag, koffie is lekker, weinig ruimte dus geen privacy
Geef zelf je mening over Koffie- en Theeschenkerij De Zeeman