Op de menukaart staan vele culinaire hoogstandjes die door onze chef-koks vanuit de open keuken worden bereid. Lekker eten in het Eetcafé, koffie drinken, borrelen, dansen in het Muziekcafé, zakelijke/particuliere lunch of diner, genieten op het verwarmde en overdekte terras; het kan allemaal sinds 1983 bij Tons in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk!
Wij zijn vol lof en al onze gasten over de verzorging van de receptie en het eten.
Alle gasten vonden het een zeer mooie locatie met een sfeervolle uitstraling.
Een dikke pluim voor het personeel en Jose in het bijzonder.
Gisteren samen met vriendin hier lekker gegeten: thaise kip en de pasta van het menu, daarbij lekker wijntje. Mede door gastvrije bediening leuke avond!
Afgelopen woensdag wezen eten bij Ton"s Muziekcafe. Was wel een aangename verassing, na de verbouwing nog niet geweest. Wat een mooie zaak geworden zeg!
We zijn lekker in het nieuwe gedeelte gaan zitten bij de digitale open haard(erg leuk), we zijn begonnen met een heerlijk stokbroodje deluxe. Daarna heeft mijn tafelgenoot een heerlijk driegangen menu genomen, een heerlijke salade van makreel gevolgd door een perfect gebakken eendeborst met een sinaasappelsaus en afgesloten met een heerlijke vanillepeer met kaneelijs. Dit alles voor slechts € 25,=. Ik heb een heerlijke Franse uiensoep genomen, en als hoofdgerecht de surf en turf. Wat een aparte manier van opdienen, mooie spies met 2 stukken en 2 grote gamba's en aan tafel geflambeerd, afgesloten met een heerlijke creme brulee. Dit alles begeleid door een heerlijke fles rode wijn. En nog een kopje koffie toe gedaan en toen waren we wel voldaan. Een fijne avond geweest met een bekwame keuken en fijn personeel in de bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!!
Maandag 16 januari heb ik met 21 personen in een prachtige verbouwde zaak gegeten.
Door de verbouwing kunnen zij nu ook grotere groepen aan. We hebben een mix gril van het huis gegeten (speciaal voor ons samengesteld) het was in een woord perfect. Zowel de kwaliteit van het eten als de vriendelijke bediening was TOP! Het was een gezellige avond en we gaan zeker weer een keer terug.