| Keuken | Hollands & Internationaal | |
| Huiswijn per glas | €3.30 | |
| Openingstijden |
| |
charlotte1 15 maart 2012 | |
Wat een ontzettend slechte tent! Zo gezellig als het er van buiten uit ziet, zo slecht gaat het binnen. Het was redelijk druk, maar het duurde echt heel lang voor er een serveerster naar onze tafel kwam, en de bezorging van onze bestelling duurde ook te lang. Ik bestelde een club sandwich zonder salami, deze zat er toch op. De broodjes gezond mistte het beloofde ei (wat een zeer karig broodje overliet met een enkel plakje ham en kaas, een plakje komkommer, tomaat en een beetje huzarensalade) en toen ik mijn club sandwich checkte, bleek ook daar het ei te missen.
familieR 31 oktober 2011 | |
zaterdag 29 oktober geprobeerd (!) te lunchen in de Hoofdwacht. Met 4 personen een tafel bij het raam uitgezocht (voor 6 personen geschikt). Ondanks nog een aantal vrije tafels kwam het verzoek om aan een andere tafel te gaan zitten (voor 4). Vervolgens drankjes opgegeven plus bestelling voor de lunch (2x stokbroodje tonijnsalade, 1x stokbroodje serranoham en 1x uitsmijter). Drankjes kwamen met glazen 'in elkaar', deze plakten aan elkaar (niet schoon??). Toen kwam een dame vragen wat onze bestelling was, de eerste persoon had het namelijk niet zo duidelijk genoteerd (we moesten het woord Serrano ook al spellen!). Daarna: wachten, wachten en nog een beetje langer wachten. We zaten wel vlak bij de keuken, echter dit hielp dus niet echt voor wat betreft de snelheid! De tafel voor 6 bleef trouwens leeg. Na bijna 3 (!)kwartier kwam de eerste ober weer aan tafel: excuses, ze waren ons 'vergeten'!!!!. Op dat moment hebben we duidelijk ons ongenoegen kenbaar gemaakt over de gehele gang van zaken, aangegeven dat we er maar van uitgingen dat de drankjes 'on the house' waren (werd volgens mij ook niet begrepen) en wij zijn weggelopen. Hadden nog steeds honger. |
aukemi 21 augustus 2011 | |
Gezellig terras in historische setting. Efficiente, vriendelijke en aantrekkelijke serveersters. Prima eten en drinken. |
fbockstael 17 juni 2011 | |
Op een donderdagavond om 19.15 zonder reservering was er nog wel een plaatsje voor ons. Voorgerechten: kreeftensoep en mosterdsoep. 1 bord was koud, andere loeiheet. Soep was in orde. Hoofdgerechten: zalmfilet en varkenshaas. Keurig opgemaakt bord, voldoende hoeveelheid en lekkere aardappeltjes als bijgerecht. Gelukkig geen zout op de frietjes. Wel beetje rumoerig door cafe beneden en open keuken. Vriendelijk personeel. |
OoOanjaOoO 2 juni 2011 | |
heden 02.06.2011 hemelvaartsdag waren wij bij dit restaurant