bwpeters 4 februari 2012 | |
Helaas is dit restaurant in dec. 2011 gesloten. Jammer!!..... |
Margo1 4 december 2011 | |
Vlees taai, pizza's schoenzolen alhowel er een prima pizza-oven staat. I.p.v de bestelde rosevall-aardappeltjes kreeg ik pasta bij mijn eten. Volgens de bediening moest ik dat dan eerst maar opeten en dan kreeg ik de aardappeltjes??? Toen de aardappeltjes kwamen waren ze rauw. De bediening was onhandig en niet klantgericht. Jammer.. want een paar jaar geleden was dit restaurant nog een toprestaurant toen heette het de Klensput. |
bwpeters 1 december 2011 | |
Als inwoner van Muiden eten wij hier regelmatig als we geen zin hebbentijd hebben om te koken. Heerlijke daghap, salades, knapperige pizzas met erg dunne bodem uit een speciale houtover die prominent midden in het restaurant staat.
bwpeters 11 september 2011 | |
Heerlijke eetcafe waar we regelmatig (als inwoner van Muiden) eten. Vriendelijke bediening, soms wel lang wachten op de gerechten, ook als het niet druk is in de zaak. Wisselende kaart met prima gerechten. Vlees en visgerechten beide helemaal prima. Pizza's met heerlijke dunne en krokante bodem komen uit de houtgestookte oven midden in de zaak. Alle gerechten zijn aanraders. |
robert25 19 februari 2011 | |
Heerlijk gegeten,vooraf een uiensoepje,daarna gegrilde tonijn en tot slot huisgemaakte appeltaart met ijs.Wij komen graag terug. |
cathy2 7 februari 2011 | |
Helaas hier slecht gegeten vorige week. Het begon met bevroren kruidenboter bij ons brood. De carpaccio was veel te koud wat de smaak niet ten goede komt. De lamsspies was erg taai is zelfs door mijn tafelgenoot in servet uitgespuugd. De vis in het vispotje was helemaal uitgedroogd. Erg jammer!!! |
muidenaar 20 januari 2011 | |
Uitstekend nog net niet, maar wel heel goed. Ook prima om af te halen (als je van tevoren belt en aangeeft hoe laat je het komt halen, hoef je bijna niet te wachten). Prima concept |
Sarah75 14 januari 2011 | |
Ik heb er inmiddels al 2 keer gegeten en ben er meer dan enthousiast over. Bij binnenkomst een heerlijk knapperig broodje met overheerlijke zelfgemaakte kruidenboter (van t huis).
jadepolderman 31 juli 2010 | |
Lekker en eerlijk eten voor een lage prijs... Bediening super, kok/eigenaar gezellig en verstand van lekker eten! Kortom een TOP tent waar ik met veel plezier terug keer! |
mischa_m 30 mei 2010 | |
Leuke vernieuwde tent, nette prijzen (12,50 voor een hoofdgerecht) en een goede kwaliteit van het gebodene voor deze prijs. Interieur doet wat oubollig aan, maar het eten maakt dit meer dan goed. |
Geef zelf je mening over Eten in Muiden