Vlees taai, pizza's schoenzolen alhowel er een prima pizza-oven staat. I.p.v de bestelde rosevall-aardappeltjes kreeg ik pasta bij mijn eten. Volgens de bediening moest ik dat dan eerst maar opeten en dan kreeg ik de aardappeltjes??? Toen de aardappeltjes kwamen waren ze rauw. De bediening was onhandig en niet klantgericht. Jammer.. want een paar jaar geleden was dit restaurant nog een toprestaurant toen heette het de Klensput.
Als inwoner van Muiden eten wij hier regelmatig als we geen zin hebbentijd hebben om te koken. Heerlijke daghap, salades, knapperige pizzas met erg dunne bodem uit een speciale houtover die prominent midden in het restaurant staat.
Hier kun je lekker eten, vriendelijke bediening en goede prijs. Ja, aanrader, lekker eten voor een normale prijs.
Heerlijke eetcafe waar we regelmatig (als inwoner van Muiden) eten. Vriendelijke bediening, soms wel lang wachten op de gerechten, ook als het niet druk is in de zaak. Wisselende kaart met prima gerechten. Vlees en visgerechten beide helemaal prima. Pizza's met heerlijke dunne en krokante bodem komen uit de houtgestookte oven midden in de zaak. Alle gerechten zijn aanraders.