| Keuken | Frans |
| Minimum menuprijs | €72.50 |
| Huiswijn per fles | €42.50 |
| Huiswijn per glas | €6.25 |
| Openingstijden | 12.00-14.30, 18.00-21.30, za geen lunch, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
An&Ab 11 mei 2012 | |
Intussen tweemaal diner en lunch genoten bij de Bokkedoorns. We gaan louter bij zeer bijzondere gelegenheden. We hebben in binnen en buitenland veel gegeten maar hebben totdusver nooit zoveel moois mogen proeven. Opmaak, bediening, locatie zijn een mega "trip" die je tenminste 1maal in je leven moet ervaren. Je vraagt je af hoe men dit nivo kan handhaven tegen een reuze redelijke prijs. Top top top. |
Cyty 1 mei 2012 | |
Afgelopen zaterdag ook bij de Bokkendoorns gegeten, maar het was een behoorlijke teleurstelling. De borden waren mooi opgemaakt, maar de smaakexplosies bleven uit. Sommige amuses waren gewoon niet lekker en vrij smaakloos zelfs. Teleurstellende avond en niet sterwaardig. Het wijnarrangement was prima. |
Proever17898 22 april 2012 | |
Afgelopen zaterdag met vrienden gegeten bij De Bokkedoorns. Een tafel van 6 met uitzicht op het duinmeertje. Wat een geweldige avond en wat een prachtig bedrijf. Genoten van heerlijke gerechten (noordzeekrab, oosterscheldekreeft, rode mul, zwezerik, Babarie eendje en een dessert met aarbeiden, rabarber, venkelijs, etc. Gastheren ook bijzonder gastvrij, Peter Bruins voorop! Geen aanpassing was te veel. Van begin tot eind van de avond een feestje. Toptent! |
ik-eet-zo-graag 14 april 2012 | |
Wederom meer dan uitstekend! alentijnsdag was dit keer de reden om vrindin-lief te verrassen.
Danoesje 31 maart 2012 | |
Voor het verjaardagsetentje van mijn schoonzusje hier gegeten. Fantastisch gegeten. warme, niet opgeprikte sfeer, heerlijke amuses en voortreffelijke gangen. De coquilles met een korstje van noten waren echt geweldig, net als de boterzachtelam (buiten de kaart) en het heerlijke dessert. Bediening was netjes maar zeker niet stijf en er konden zelfs grapjes gemaakt worden.Kortom: een heerlijk avondje uit!
Geef zelf je mening over De Bokkedoorns