Vorige week met een grote groep bij van Buuren gegeten. De organisatie was belabberd. Onze tafel moest anderhalf uur wachten voordat we onze bestelling door konden geven, terwijl de tafel naast ons (die ook bij onze groep hoorde) inmiddels al het dessert kreeg! Na twee uur werd het voorgerecht opgediend ... Het is duidelijk dat dit resaurant geen grote groepen aankan.
Goed eten voor een goede prijs. Sam/sam mogelijkheid is altijd fijn voor de mensen die niet kunnen kiezen.
Meeste wat ik er heb gegeten kon ik erg van genieten alleen ik zou de kaasfondue mensen afraden.
Ik ga vaker uit eten in Utrecht. Zaterdag weer eens bij van Buuren gegeten. Was weer ouderwets gezellig. Dicky blijft een leuke kerel.
Het eten was super. We hebben gekozen voor SamSam-eten. Dat zijn halve gerechtjes voor de helft van de prijs. Half voorgerechtje kost maar €3,95 en een half voorgerechtje maar €7,25. Echt een aanrader dat Samsam-eten en in totaal waren we met z'n tweeën ook maar €70,-- kwijt inclusief dessert en wijn. Dat gaan we vaker doen. Tot gauw.
Gezellig druk, prima gegeten, een goede prijs/kwaliteit-verhouding en echt vriendelijk personeel dat je het naar de zin wil maken. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.