7.3
7.1
7.0

KeukenBbq, Grill, Eetcafé, Hollands, Mediterraan, Vis & Lunchroom
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

jaboq jaboq 2 oktober 2011

Op het nagerecht na was het slecht en weinig. Zijn er met Groupon geweest. Kennelijk wordt er met de porties mee rekening gehouden. Het vlees was kennelijk samen met de garnalen gegrild want het smaakte naar vis. De patat was 1 puntzakje voor 2 personen en hard. Kennelijk opgebakken. Het nagerecht was als enige wel in orde.

martijn78 martijn78 8 april 2010

Wat een leuke tent. Ben er zaterdag voor het eerst geweest, en heb het echt naar mijn zin gehad. Heb lekker zitten eten met wat vrienden,(eten was toppie) en wilden daarna verderop gaan kijken wat de avond zou brengen, maar door de gezelligheid zijn we gebleven. En dat was achteraf maar goed ook. Hebben een superavond gehad. Iets teveel shotjes gedronken met de barmannen, maar de hoofdpijn de volgende dag was het dubbel en dwars waard. Leuke mensen aan het werk, en hele leuke dames die er komen!!! Volgende week zijn we weer van de partij.... Martijn

proever2702 proever2702 7 april 2010

Bed, precies wat je ervan verwacht!! Een gezellig warm thuis gevoel!! Ik ging met een vriendinnetje de stad in en we hadden trek gekregen in iets lekkers te eten!! We liepen over de Meent en toen zagen we BED! Het zag er een beetje donker uit van buiten maar we dachten we kijken toch even binnen! Toen we binnen kwamen begrepen we gelijk waarom het er zo donker uit zag, het is namelijk heel knus binnen! De bediening was erg spontaan en zag er verzorgd en schoon uit! We hadden echt overal en nergens trek in, toen zagen we pik-schotels op de kaart staan en vroegen we aan de serveerster wat dat inhield! Het beviel ons zo goed dat we alle gangen van de pikschotels hebben besteld!! Lekker samen van 1 bord eten gezellig!! Na het eten werden we echt in een gezellig feestje meegenomen de avond van BED in!! We zijn lekker blijven hangen en we gaan dit zeker vaker doen!!

Proever72377 Proever72377 25 augustus 2008

Wat is er gebeurd met bed????
In het verleden heb ik vaak bij bed gegeten, maar was al een poosje niet meer geweest... dus het werd weer eens tijd om gezellig met een vriendin te gaan eten en chocoladefondueen.
Het was dan ook een grote teleurstelling toen we zagen dat de kaart veranderd is en dat chocoladefondue er niet meer op staat! Voor de rest is de kaart ook veranderd, maar niet positief. Biefstuk, kipfilet, varkenshaas, sate, spareribs... allemaal zo fantasieloos. En voor het gemak staat de kaart ook vast op je placemat gedrukt tegenwoordig.
Mn vriendin ging voor de biefstuk en ik besloot een zalmfilet te nemen. Die was er niet meer, dan ook maar een biefstuk.
Het eten zelf was wel goed. Toetje hebben we niet meer genomen. Wel een kopje thee. De muziek ging toen een stukje harder, gezellig (maar nummers mogen ook best iets langer dan 20 seconden op blijven staan hoor).
Ook miste ik Joly, de goede serveerster door wie ik bijna altijd bediend werd.
De bediening en het eten is nog steeds wel redelijk/oke, maar ik weet niet of ik nog snel terug kom want de dingen die vroeger maakte dat ik er graag kwam zijn allemaal verdwenen.

Proever51750 Proever51750 6 juni 2008

Ik vond het eten niet te eten. De bediening was wel ok. Lief meisje, maar ze maakte teveel fouten. Mijn verjaardag was erdoor helemaal verpest. En daarna mochten we nog een keer terug komen, omdat ze mijn verjaardag hadden verpest. Daar aangekomen, was het weer niet goed geregeld en kreeg ik de smoes: Ja we hadden je nummer niet. Heel vreemd, aangezien ze me zelf hadden gebeld een week ervoor!!! Dus toen zijn we ook niet gebleven, ben meteen de deur uitgelopen. De assistent bedrijfsleidster nam niet eens de moeite om naar me toe te komen en haar excusses aan te bieden. En dat terwijl ze precies daar zat. Nee ik vind het een BALLENTENT! Ga er ook NOOOOIT meer naartoe!

Geef zelf je mening over Bed

Maandagvan 11:30 tot 22:00
Dinsdagvan 11:30 tot 22:00