ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenAmerikaans & Cajun
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

7 november 2012

Leuk restaurantje ! Je zit gezellig, knus. Heeeele grote porties ! we zijn er al een paar keer geweest, spare-ribs aan te raden. beenham ook, (veel te veel !) spies was wat minder, (droog) verder lekkere bijgerechten en nagerechten, redelijke service. (ze waren een aantal keer het drinken vergeten) wat ook erg apart was, weekmenu mocht ik niet bestellen, omdat ze niet alle nagerechten kon bieden die erop stonden. ( mocht ook niet in overleg met iets anders )

sharon1988
sharon1988
Fijnproever

23 oktober 2012

Het eten en met name de spareribs zijn super, daarvoor maak je tijd en rijdt je wat verder dan je eigen woonplaats.
De service was altijd goed, de eigenaresse neemt altijd het eten op, waardoor e.e.a in de keuken goed gaat.
Decor is goed, echter bij een volle zaak is 1 dames en 1 herentoilet te weinig. Ik denk dat de norm hoger ligt.
Alleen na het eten kregen we een domper en wel om de volgende reden.
Wij met z'n zevenen vakantie vieren bij Fat-Alice, waarvan 3 personen wel heel vaak komen (al jaren, dus zowat vaste gasten) bij Fat-alice op koopavond vanuit Almere vanwege de ongewongen sfeer. Tijdens hun jubileum begin dit jaar hebben wij een kaartje gewonnen voor 15% korting op de totaalrekening. Die was geldig tot 05-06-12. Alleen door verhuizen waren we hem kwijtgeraakt en nu gevonden. Ik vragen aan de eigenaresse of het nog kan. Resoluut, nee niet meer geldig en ze pakte hem meteen weg. We waren hier zo beduusd over, al had ze maar een gebaar gedaan om iets af te ronden.
De eigenaresse " Trudy" was vroeger in voor een praatje, zeker als je om een uur of 5 vraagt of ze nog even een plekje heeft voor 3 personen 18:00 uur, dat kon dan tot 19:30 uur, geen probleem,want we komen ook om te winkelen.
Het gaat ze schijnbaar te goed, let wel in deze tijd, koester u vaste klanten!
Voor ons is deze tent basta en ik zal tegen een ieder zeggen, passeer die tent, er zijn genoeg andere eetgelegenheden in Putten, waar u nog gastvrij wordt ontvangen. Dan maar geen spareribs meer.
Nu komen wij er nooit meer en daarmee meerdere personen (collega's, familie etc.), want die waren mede door ons verhaal ook stom verbaast over de handelswijze eigenaresse.

Gegeten op: 19 oktober 2012.
carmond
carmond
Proever

14 oktober 2012

Gezellig restaurant waar het personeel net dat stapje meer zet omn het de gast naar de zin te maken. Heerlijk eten en een stokbroodje met kruidenboter krijg je gewoon van het huis! De Gumbo vissoep als vooraf is een aanrader!

Gegeten op: 13 oktober 2012.
GMA3195
GMA3195
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

16 augustus 2012

Heerlijk gegeten door per toeval hier terecht te komen. vriendelijk personeel, heerlijk eten, en grote porties. gezellige entourage. een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt! ook de menukaart is grappig vormgegeven door het te doel lijken op een newspaper uit de vroegere VS. ik ga hier zeker nog eens heen!

Gegeten op: 15 augustus 2012.
Linlindada
Linlindada
Topproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

29 april 2012

Gezellig eetcafe met vriendelijke bediening. Ruime keuze op de kaart, ook voor vegetariërs. Bij de voorgerechten is het enige vega gerecht helaas stokbrood met kruidenboter, maar gelukkig konden de nacho's ook zonder gehakt geleverd worden. Toen ik de nacho's met gehakt van een tafelgenoot zag, was ik blij dat er bij mij geen gehakt op zat. Het gerecht was een complete maaltijd. En zo gaat het door: ook bij het hoofdgerecht waren de porties uitermate groot waardoor er veel eten terug naar de keuken en richting de prullenbak ging. Jammer! Iets minder mag best. Misschien dat er dan iets meer aandacht naar de smaak van het gerecht kan gaan. De guacamole was een groene smurrie zonder enige smaak, de veggie burrito zat vol groenten en bonen, maar de smaak was achtergebleven in de keuken. Het enige gerecht dat ik lekker vond, was de sinaasappel-cheesecake.
Conclusie: een gezellig eettentje om met een groep ongedwongen te gaan eten, maar de kwaliteit van het eten kan stukken beter, zeker als je kijkt naar de prijs.

*eSThER*
*eSThER*
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 29 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Fat Alice & Moody Cracker

Schrijf hieronder je recensie over Fat Alice & Moody Cracker. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag17:00 - 21:00