Heerlijk gegeten! Ons kind van 9 jaar kiest normaal een kindermenu, maar heeft nu 2 gerechten van de kaart uitgezocht en alles is opgegaan, hij vond het heerlijk. Gezellige sfeer en voor de jongsten zelf een ijsje en chocomousse scheppen in de keuken. Leuker kan je het niet maken!
Zaterdagavond dagmenu gegeten, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Er werd gekookt met eerlijke pure ingrediƫnten . Zo eet je niet vaak in restaurants! Chapeau!
Gisteravond met een groep collega's hier het vorkjesdiner gegeten. Wat een verrassing en wat lekker. 2 gangen koud, 2 gangen warm en een verrukkelijk dessert. Wat een feest.
Een aanrader. Adrie
Samen met mijn zus heerlijk gegeten en een goed gesprek kunnen voeren. Zij had een tomatensoep vooraf en een tonijn schotel en ik had een drie gangen menu met hertenvlees op een bedje van rode kool, zalige combi. De service was correct en de ambiance stijlvol. Ik had de indruk dat de overige gasten hier vaker kwamen, want zij gingen amicaal, maar niet storend met de bediening om. Hier kan je met iemand gerust naar toe gaan.
Willem Cornelissen
Alhoewel het restaurant niet gelegen is op een A-locatie doet het zeker geen afbreuk aan de ambiance en de kwaliteit van het eten.
De kaart is inspirerend en verrassend. De kwaliteit is super, vooral de chateau briand. De bediening is vrolijk en niet te formeel. Kortom een aanrader om dit restaurant te vereren met veelvuldige bezoeken