Mario Uva over zichzelf

Een bijzonder familiebedrijf met de bekende gastvrijheid en innemende ideeën, dat nog steeds de huidige generatie inspireert. Geheel centraal in het restaurant staat de kwaliteit van de producten, die Mario zelf uit Italië haalt. Deze producten zijn de basis voor een menu dat is opgebouwd uit vele kleine gerechten om onze gasten zoveel mogelijk te laten proeven en genieten, met als specialiteit onze huisgemaakte pasta's. De zelf geïmporteerde wijnen worden dagelijks bij de verschillendegerechten gecombineerd. Vraag gerust naar een rondleiding door de kelders van Mario. Chefkok Michel Mali gaat de uitdaging aan om met zijn keuken brigade een dagelijks wisselend menu te creëren.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

frank_naarden frank_naarden 25 januari 2012

Zeer mooie avond gehad. 1x per jaar probeer ik mario aan te doen. het 7 gangen menu met wijn is een feest. met name de krachtige wijnen. Service is goed en ze vertellen ook veel over de gerechten. Mooi adres! ligt alleen wel afgelegen, je moet blijven slapen of een taxi nemen.

eetnietteveel eetnietteveel 27 december 2011

Voor een besloten gezelschap is ook nog een zolder beschikbaar. Gerechten worden gedeeltelijk in het restaurant bereid en ook gedeeltelijk op de zolderkeuken zelf. Conform eerdere ervaringen waren de gerechten ook nu weer van uitmuntende kwaliteit. Het 4 gangenmenu bestond uit een zeer breed en geraffineerd antipasti assortiment, een geweldig tussengerecht en hoofdgerecht en een traditioneel italiaans gebak-chocolade assorti. Uitstekende prijs-prestatieverhouding. Ga zo door mensen!

em590 em590 22 oktober 2011

De gerechten waren allemaal stuk voor stuk geweldig! Het wijnarrangement was ook fantastisch! We hadden een 7-gangen menu genomen en hebben de hele avond heerlijk zitten tafelen. We komen zeker een keer terug!

Eleoor Eleoor 11 oktober 2011

Hier gegeten met een collega die vegetarisch is. 5 gangen verassingsmenu gekozen. Op een gegeven moment kreeg mijn collega een gerecht met vlees. Oeps!! wel verontschuldiging maar niet een drankje van de zaak of iets dergelijks. Alle gangen waren verukkelijk met name het dessert.. waar voor je geld.

Sylwia15 Sylwia15 24 september 2011

De bediening was geweldig. Ik heb niet 1 keer hoeven wenken.
Het eten was heerlijk, de hertenbiefstuk voortreffelijk ( 3 uur gegaard op 80 graden)!
De wijnen grandioos.

eetnietteveel eetnietteveel 16 september 2011

prima eten en service; een aanrader

nlswin1 nlswin1 17 augustus 2011

Voor mijn werk wezen eten bij deze beroemde Italiaan. We namen het 7 gangen diner met wijn arrangement. De gerechten waren erg lekker maar niet echt spectaculair of vernieuwend qua smaak of combinatie. De wijnen waren wel perfect. Maar goed, voor dat geld mag dat ook wel. Er hing een ontspannen en gezellige sfeer maar voor dit budget weet ik niet of ik weer helemaal naar Neck afreis.

ar ar 18 juli 2011

Aan de reviews te lezen ervaart iedereen het weer anders. Wij hebben genoten. Lekker gegeten en inderdaad heerlijke wijnen. Alleen een gang met duif was niet aan ons besteed. En wij vroegen ons af (behalve de heerlijke ravioli) waar de italiaanse invloeden waren. Dat misten we ook een beetje. De gangen hadden ook in een frans restaurant geserveerd kunnen worden. De bediening was wat onwennig en soms te statig (mag wel wat losser en meer ontspannen) op sommige momenten maar verder keurig. Ze zijn razend snel met de borden weghalen dus sluit je bestek niet te snel. :-)

Proever61218 Proever61218 26 juni 2011

Hier wezen eten en slapen met mijn man voor ons jubileum.
Heerlijk lang getafeld met heerlijke wijnen erbij.
De bediening is correct. We hadden gekozen voor 7 gangen met wijn arrangement en kregen uitleg over elk gerecht en elke wijn. Ik las eerder iets van afstandelijk maar ik vond het voor een restaurant van dit niveau juist erg goed. Enige minpunt vond ik het interieur en de stoelen. Dit is wel een keer aan vernieuwing toe. Maar voor de rest super avond gehad!

heyd heyd 30 mei 2011

Drie weken van te voren gererveerd, toch bij binnenkomst was het niet duidelijk of de reservering juist was. We werden niet juist verwelkomd. De bediening was afstandelijk en er werd binnen het 7 gangen diner maar1x gevraagd hoe het smaakte. Ook werd er geen alternatief geboden als je geen wijn nam. Prijs kwaliteit verhouding was zeer ver te zoeken. Menu was onsamenhangend en zeker niet verrassend.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Mario Uva