LadyZ 15 februari 2012 | |
gezellige sfeer, beetje fris wat het wel. De service was vriendelijk, alleen niet zeer attent/aandachtig. Eten was zeker lekker! Jammer dat het brood op was en er geen alternatief werd geboden. Goede prijs-kwaliteitverhouding. |
pierre25 5 februari 2012 | |
Eten van constante kwaliteit in een gezellige zaak. De ingredienten zijn vers en zo mogelijk biologisch en dat valt te proeven. Vooral de combi's van voor- en nagerechten zijn aanraders. De bediening is vriendelijk, accuraat en vlug. |
RoderickvD 8 november 2011 | |
Best lekker eten, goede bediening maar om er een 8 voor te geven gaat te ver. Een redelijk +! |
Daniel80 6 oktober 2011 | |
Tijdens de Vegetarische Restaurantweek uit eten geweest in Op de Tuin. Erg genoten van de service en een heerlijk driegangenmenu. Prachtige keuze van smaken. Ga er zeker nog een keer eten! |
svdr 12 augustus 2011 | |
Goed gegeten, al was de huisgerookte geitenkaas bij het voorgerecht iets té gerookt. We aten met een grote groep, de reacties binnen de groep waren positief. Gerechten waren origineel en goed uitgevoerd. De quinoakroket was lekker, had alleen iets meer smeuigs erbij kunnen hebben. In ieder geval een origineel vegetarisch gerecht. Bediening was erg vriendelijk. |
HenriR 27 juli 2011 | |
Voor de tweede maal in enkele maanden gegeten bij Op de Tuin. beide keren fantastisch. Koks houden voortreffelijk rekening met dieetwensen en sfeer en bediening zijn super. Daarnaast smaakt het eten werkelijk zalig en gezien de prijs-kwaliteitverhouding denk ik dat er weinig restaurants in Amsterdam zijn die hieraan kunnen tippen. |
erik1234 15 mei 2011 | |
Verrassende kaart met zeer inventieve gerechten. Ontspannen bediening. Warsteiner op de tap. Niet pretentieus, wel erg lekker. |
Nina 5 mei 2011 | |
Ik ben fan van 'Op de tuin'. De recepten zijn origineel en dat is een aangename verrassing als je geregeld uit eten gaat. Als vegetariër kan je hier ook goed uit de voeten. De wijnkaart is ook erg goed. Alles wordt op een plezierige manier geserveerd want ook de bediening is vrienden, sympathiek en professioneel. Ik kan werkelijk waar niets negatiefs bedenken over deze tent. |
lekker42 21 maart 2011 | |
We hebben hier een aantal keren gegeten en de sfeer is uitstekend! De bediening op zaterdag is ook echt top: gezellig en ook informeel. Het eten is bij vlagen brillant, alhoewel sommige voorgerechten wel eens tegen vallen. De biologische huiswijn is super lekker. Al met al een enorme aanrader, een plek waar je lekker zit en goed eet! |
hobbes87 21 februari 2011 | |
Leuk restaurant. Leuke sfeer, goede locatie.
Geef zelf je mening over Op de Tuin