1 2 ouder »

Marrekah Marrekah 24 november 2011

Afgelopen zondag hier heerlijk gegeten via een SavemyDay voucher. Geweldig decor, eenvoudig en smaakvol, een fijne verrassing dat we binnen liepen en de ontvangst en bediening was erg hoffelijk en vriendelijk. het eten was geweldig geen restricties door de voucher. het was allemaal vers klaargemaakt en smaakte verrukkelijk.
Hier gaan we zeker nog een keer heen!

monique_c77 monique_c77 24 september 2011

Top!!!! Complimenten aan de kok en de bediening, ondanks dat wij via een livingdeal voucher kwamen eten, werden we goed bediend. De lasagnes waren superlekker, niet te vet en een grote portie. Zeker een aanrader, supervriendelijke bediening. Toiletten waren schoon. Eind van de avond kregen we nog een drankje van het huis. Volgende keer gaan we zeker nog een keer langs.

proefspecialist proefspecialist 16 september 2011

Lekker gegeten hier. Zeer vriendelijke en goede bediening en prima pizza en pasta voor een hele redelijke prijs.

pjoetr pjoetr 2 juni 2011

Waar kan men tegenwoordig nog een eenvoudige, eerlijke hap krijgen? Hier wel. Verwacht geen traditionele Italiaan, de Turkse invloeden en gerechten zijn alomtegenwoordig. Aan opwarmen wordt hier niet gedaan, alles lijkt vers en du moment klaargemaakt. De bediening is hoffelijk, opmerkingen over het eten worden serieus genomen en met de keuken besproken. En dat voor die prijs! Een aanrader. Peter van der Brugge, Amsterdam.

danny1982 danny1982 12 november 2010

goede pizza's , toevallig hier een tijdje geleden 2 pizza's gehaald , ze waren lekker

Dekok Dekok 6 mei 2010

De pizzas waren lekker.

geer schakel geer schakel 19 april 2010

Pizza met fruit was redelijk. Spaghetti aglio & olio was slecht; smaakte hoofdzakelijk naar de veel te veel aanwezige pepers. Ook zat er nog teveel kookwater in. Aan de andere kant: het kost erg weinig, dus wat wil je.

richie765 richie765 26 maart 2009

Als voorafje had ik een vis-soep genomen maar ik kreeg zeevruchtensoep. Het smaakte me niet. Daarna had ik een calzone. Het deeg was keihard, ik sloeg er zo een gat in met mijn vork. Je kon zo al zien dat er iets niet deugde maar ze serveerde hem toch gewoon. Jammer want de sfeer en bediening was niet onaardig. Ik stotte wel lelijk mijn hoofd bij het afrekenen, ze hadden me wel even kunnen waarschuwen.

Overmars Overmars 16 september 2008

Van Overmars op 10-08-2007

Als je even tijd hebt en je hebt een tafeltje gereserveerd kun je je verheugen op een avondje culinair genieten in dit uitstekende restaurant. Het restaurant wordt door 2 mensen gerund en de kaart veranderd met grote regelmaat.
Er kunnen ongeveer 90 mensen dineren. De sfeer is ongedwongen. In de zaak zijn vaak kunstwerken te zien. De inrichting is niet overdreven chique maar smaakvol. Toiletten zijn keurig in orde. Muziek blijft op de achtergrond
Een aanrader is het verrassingsmenu, neem daar dan ook het wijnarrangement bij en je krijgt heerlijke combinaties voorgeschoteld. Er is een uitstekende wijnkennis aanwezig. Je kunt rekenen op een goede voorlichting zowel over de gerechten als over de wijn. De gerechten zijn plaatjes en er wordt veel gebruik gemaakt van de ingrediënten van het seizoen. Verrassende combinaties, onbekende ingrediënten en klassieke kookmethodes worden omgevormd tot een mooi passend geheel.
Hier heb je te maken met vakmensen met een enorme liefde voor hun vak, Zij verwennen hun gasten graag en gezieten zichtbaar als je zelf ook geniet.
Je maakt het eten zo duur als je zelf wilt. De menu's zijn betaalbaar en je krijgt absoluut waar voor je geld. Er is een ruime keuze aan wijn maar laat je gerust adviseren. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met de geadviseerde wijnen

Proever72742 Proever72742 25 augustus 2008

Uitstekende pizzeria. Relaxte tent, erg aardige en zorgvuldige en snelle bediening. De pizza's hebben een dunne, krokante bodem en zijn goed belegd. Een van de beste prijs-kwaliteit verhoudingen ooit. Zelfs de cappuccino was ongekend goed.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Pizzeria Pasta Villa