Op 5 mei 2012 een kookworkshop gevolgd met 9 personen als vrijgezellenfeest. het was echt werken maar het resultaat is verbluffend, kwamen echt onder leiding van sous chef Arjan Kuipers gerechten van top niveau op tafel. Gezellig met elkaar alle gerechten gegeten, goede wijn erbij.
Echt een aanrader voor bedrijfsuitje, of vriendinnenfeest.
Zaterdagavond gegeten in bistro Prik. Mooie ruimte waar de tafels redelijk ver van elkaar vandaan staan. Eten was op zich goed, alleen zijn veel gerechten lauw als ze worden uitgeserveerd. Een gevolg vrees ik van het idee om drie kleine voorgerechtjes per persoon aan te bieden. Voordat alles voor iedereen vanuit de keuken op tafel staat, is het warme er wel van af (bv de soep!)
Ook duurde het erg lang voordat er iets te eten op tafel stond (een mandje met stokbrood na een uur!). Ook tussen de gerechten lang wachten (dat is niet des bistro's!) waardoor het na een vroege binnenkomst (19.00 uur) tóch nog laat wordt (ruim 23.00 uur).
Het probleem is denk ik te weinig personeel (twee mensen), waardoor eten lang weg blijft en drank mondjesmaat wordt aangevuld. De intentie is er, maar het verdient allemaal nog wel even wat aandacht!
Gisteren hebben we bij de Limonadefabriek gegeten, dat was super slecht. Het duurde al ruim 3 kwartier voordat we de kaart kregen, we hadden onze fles wijn toen al op.
We hebben bijna 2 uur op ons voorgerecht moeten wachten, en vervolgens ook nog weer eens heel lang op het hoofgerecht, we hadden onze 2e fles wijn toen ook al op.
De hoofgerechten waren koud en niet te eten, smakeloze kip, 1 tafelgenoot had biefstuk, dat was niet te eten, alles laten liggen, het was enorm taai.. Andere tafelgenoot had een menu, en die was er wel over te spreken.
Behalve dat de wachttijden enorm waren, en het arrogante personeel niet te wenken was terwijl het helemaal niet zo druk was, is het er ook nog eens ongezellig door een hoog damwandprofiel plafond en een slechte akoestiek waardoor je elkaar niet kunt verstaan.
Geen aanrader dus.
11 maart 2012, heerlijk gegeten in de nieuwe Limo. 4 gangen menu met wijnarrangement. Zeer goede bediening. Alleen waren de gerechten waren erg klein en had nog wel trek iets voedzaam.
Zeer goed gegeten in de mooie Limonade Fabriek. Originele gerechten werden mooi geserveerd en waren stuk voor stuk heerlijk, de wijnen sloten goed aan. Bediening netjes informeel en oprecht enthousiast. In- en exterieur erg mooi, interieur van het restaurant wel tegen het steriele aan. Zouden wat sfeer verhogende elementen toegevoegd kunnen worden. leuk dat je goed in de eveneens smetteloze strakke keuken kunt kijken waar de brigade fascinerend gedisciplineerd de mooie gerechten bereidt en opmaakt. Uniek voor de regio, zeker een aanrader!