6.8
6.1

KeukenSurinaams
Openingstijden11.00-23.00

Djgilmour Djgilmour 2 februari 2012

Die saoto soep is erg swietie! Echt lekker! Ik vnd het alleen jammer dat Kim er niet meer werkt, dat was zo een schatje!

philippe123 philippe123 20 januari 2012

Ik heb hier een loempia een kipsaté en een vegetarische rijstschotel met tempeh, groenten en aardappel goreng(gefrituurde aardappelstaafjes).
De kipsaté had weinig smaak en het vlees was gortdroog. Alleen door de redelijke pindasaus was het nog enigszins te eten.
De loempia werd geserveerd met tomatenketchup!!! Ik dacht op het eerste gezicht dat het een vrij dikke soort van chilisaus was maar dit bleek niet het geval. De Surinaamse of Indische keuken en tomatenketchup!?
De loempia had een lekkere knapperige droge korst. De vulling had niet veel smaak maar dat was met een paar theelepeltjes sambal goed te verhelpen.
Dan de rijstschotel: smakeloze slappe kouseband, kool en taugé. Volgens mij de enige groenten die er bij Warung Mini uit de keuken komen.Mijn tafelgenoten kregen ook dezelfde groenten bij de vegetarische roti.
Tempeh is een product dat op smaak gemaakt moet worden. De tempeh hier was slechts in reepjes gesneden en gebakken: smakeloos.
De gefrituurde aardappelstaafjes- nou ja meer geraspte aardappel- slecht en onnodig vettig.
De loempia (€1,75) was veruit het beste gerecht en bood waar voor zijn geld. De rest was erg slecht en dus ook te duur. De saté was €3,50 en de rijstschotel €7,00.
Als drankje heb ik de dawet genomen en die was naar mijn smaak te zoet en niet koel genoeg( daarom waarschijnlijk ook te zoet).

ww ww 26 april 2010

Lekkere bami met kip en groenten. Zowel daar eten als afhalen was druk. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Rich Rich 14 oktober 2009

Matige service met superslecht eten. Baka bana waar je iemand mee kan verwonden... Sate idem lijkt wel een week oud. En in de soato soep wil je niet gevonden worden. Bar slecht sorry

katiespace katiespace 19 augustus 2009

Hier serveren ze echt lekkere bami goreng. Kom hier meestal afhalen want het is er te klein en vaak te druk.

Geef zelf je mening over Warung Mini