Zeer tevreden over dit restaurant. Kwaliteit van het eten zeer goed. Presentatie van het eten origineel en verzorgt. Bediening goed. Fijn dat men regelmatig langs loopt om te vragen of alles naar wens is. Beter als de hele tijd om je heen te moeten kijken of je nog wat te drinken kan bestellen.
Maandmenus zijn zeer verzorgt en heerlijk. Een 4-gangen diner voor op dit moment eur 25.50. Kortom, ben het zeker niet eens met de term "ETEN IS NIET BIJZONDER, MAAR GEWOON LEKKER".
Wel eens met gewoon lekker,maar wij vinden het juist bijzonder!
Zeker geen kip patat appelmoes restaurant!
2 weken geleden hier met familie gegeten iedereen was tevreden over het eten en vooral het ijs dessert was geslaagd.
Na een tip van een kennis hebben we al verschillende keren in dit restaurant gegeten.
En elke keer zijn we weer tevreden over het eten.
De bediening is verder vlot alleen wordt er teveel gevraagd of we nog wat willen drinken.
Afgelopen vrijdag met z'n vijven weer heerlijk gegeten. Gewoon no-nonsens goed en eerlijk eten, het vlees is altijd mals en zacht, de desserts zalig. Eén van de weinige restaurants in de buurt waar de kwaliteit constant is.
We blijven steeds terugkomen!
Afgelopen vrijdag met 6 pers. gegeten. Vlotte, aardige en attente bediening. De gerechten waren allemaal lekker en goed verzorgd. De dames waren zeer te spreken over de combinatie, grote garnalen met blokjes kip. De lever was ook prima, al heb ik hem liever puur gebakken, zonder bruine saus. Het karafje rode huiswijn vond ik wel aan de hoge prijs. Het is tenslotte geen grand cru. Op z'n tijd een aanrader.