ronald13 30 april 2012 | |
We komen hier minimaal een keer per jaar en zijn vaste klanten. Worden altijd verwend. Ja, het is klein, maar daardoor ook intiem en gezellig. Pannekoeken zijn van goede kwaliteit. |
Nicole1707 16 augustus 2011 | |
De lekkerste pannenkoeken eet je hier in deze bijzondere zaak!
chocolatier73 13 februari 2011 | |
Ooooh,ik was ze bijna vergeten!Hier ben ik enkele keren geweest,dit mag absoluut nooit verdwijnen!wat een echte amsterdamse heerlijke plaats om pannenkoeken te eten!Hier eet ik de lekkerste pannenkoek met spek en stroop!Die sfeer!,het interieur!IK kan me niets knusser/gezelliger bedenken dan UPSTAIRS.(ik ga er gauw weer eens heen!) |
Ellen Rietveld 16 juli 2008 | |
Afgelopen weekend een pannenkoekje gegeten bij Upstairs. Kan niet anders zeggen dat ik hier de beste pannenkoek van a'dam heb gegeten. de bediening is vriendelijk en zeer behulpzaam in dit kleine gezellige huisje op de eerste etage. kortom uitstekend!!
Proever36681 21 juli 2005 | |
First mistake: I expected an establishment that calls itself a pancake restaurant would be able to make pancakes. Two of the four pancakes ordered were burnt.
Proever6382 22 juli 2003 | |
Heerlijke pannenkoeken, niet te dun en niet te dik zoals ze moeten zijn. De eigenaar/kok is zeer behulpzaam. We waren wel zo verstandig van te voren te reserveren. |
Geef zelf je mening over Pannenkoekenhuis Upstairs