‘Wat is dit restaurant toch super!’ ‘Zeker voor Oudekerkse begrippen is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend’. In het voorjaar en de zomer zit je hier heerlijk op ‘het terras aan het water’. In de winter hangt er binnen een ‘gezellige sfeer’. De genoemde topgerechten zijn ‘de heerlijke tempura van tonijn en zalm’, ‘verrukkelijke roodbaarsfilet met pasta en lamsoren’ en de ‘verwennerij van kalfsribeye’. ‘Om alles af te toppen nog wat poffertjes met ijs’ en je culinaire avond is compleet, ‘smullen!’
We hebben gisteravond heerlijk tapas gegeten bij dit restaurant; een nieuw initiatief en het zgn bargedeelte is erg leuk om lekker te borrelen onder het genot van heerlijke tapas ( met een werelds tintje; prima ook voor vegetariërs)
Meerdere malen prima gegeten bij de Oude Smidse, deze keer viel het zo enorm tegen, voorgerechten prima, maar van al m'n tafelgenoten waren de hoofdgerechten TE zout, hier melding van gemaakt, maar geen enkele terugkoppeling van de keuken of bediening, erg jammer!
Afgelopen zaterdag 11 december bij toeval dit leuke restaurant ontdekt. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. De van de lunchkaart bestelde 'lunchverassing van de chef' werd mooi gepresenteerd. We deden ons allen te goed aan de uitgebalanceerde smaakverhoudingen. Jammer dat er op de lunchkaart maar drie desserts staan. Al was het appeltaartje met kaneelijs echt werkelijk top! We komen hier zeker een keer terug voor diner. . .
Ik heb onlangs met mijn moeder voor de 1e keer in Restaurant de Oude Smidse gegeten.Het was heerlijk! We hebben ons laten verrassen en alles was even lekker en zag er mooi uit. De bediening was vriendelijk en vertelde bij iedere gang uitgebreid wat er op ons bord lag.
Kortom: voor herhaling vatbaar.
Na een dag hard werken met 2 collega's hier terecht gekomen. Als je alleen maar een hoofdgerecht wil, ben je blijkbaar te min. Wat een chagrijnige bediening. Met name de heer in de bediening had zijn dag niet. Het hoofdgerecht was prima, maar voor de gastvrijheid kom ik hier niet meer terug.