Het begon al bij het reserveren, tijdens het telefoon gesprek had ik niet het gevoel welkom te zijn maar "alweer een klant die wat moest". Bij binnenkomst geen begeleiding naar de tafel maar slechts een mededeling waar de tafel te vinden was! En toen het eten, zeer matig. Ik had gekozen voor een gerecht met verschillende soorten vlees, medium graag.....nou de biefstuk was zo rood als het maar zijn kon. Toen ik hier een opmerking over maakte kopte men de bal terug alsof het mijn schuld was! Mij zien ze niet meer in het "oude spoorhuis" zelfs de catering op het CS in Amsterdam is beter.
Bij de vorige eigenaar was ik hier zeer regelmatig te vinden om te eten en drinken. Na eerst gestopt te zijn met eten kom ik ook niet meer voor een drankje. Eigenaar heeft meer interesse in zijn eigen glas dan in die van de gasten. Laatste keer eten twee keer terug geweest omdat het niet ontdooit/warm was. Laatste keer drankje was het helaas niet meer mogelijk een kopje thee te krijgen omdat het apparaat al uit stond om 23 uur. Zonde!
Grote porties te rood vlees. Ongeinspireerde saladebakjes. Ongeinteresseerde bediening. Er werd niet gevraagd hoe doorbakken het vlees moest zijn, niet gevraagd hoe het gerecht gesmaakt had. Vroeger kon je hier heerlijk etenen. Veel gerechten waren bereid met biologische ingredienten, maar met de nieuwe eigenaar is het een middelmatig restaurant geworden waar geen liefde voor eten wordt bedreven.
het nieuwe personeel maakt dat het minder gezellig is dan eerder het geval was. Ongeïnterresseerd (het oude personeel dat gebleven is, is wel vriendelijk) en knorrig. Eten blijft een 7, soms is het vlees niet helemaal naar wens gebraden, maar een leuke en goede kaart en een knus interieur. Wel altijd goed voor een drankje, daar.
Sinds de nieuwe eigenaar er in zit kom ik hier niet meer. Dienblad vol drankjes over de gasten gooien en geen excuus etc. Verder zit die aan de bar te zuipen. Heb me dood ge:ergerd aan dat persoon.
Moest echt voor een tweede biertje met mijn armen zwaaien om aandacht te krijgen. Jammer. De eerste eigenaresse heeft er een mooie tent van weten te maken.