| Keuken | Indonesisch |
| Openingstijden | 10.00-19.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Vleesje 9 maart 2012 | |
Kom hier al jaren. Meestal afhalen. Jammer dat men altijd zo karig is met vlees. Echt afgemeten 2 schepjes. Als vaste klant zou je wat meer mogen krijgen.
Big_eater 9 augustus 2011 | |
Hier laatst lontong rames afgehaald. Positief dat je zelf de bijgerechten mag kiezen. Porties zijn groot en het personeel is vriendelijk. Groot nadeel vond ik dat ze bij het opscheppen van de vlees- en groentegerechten redelijk wat vocht mee opscheppen in je bakje, wat resulteert in een waterig geheel op je bord.; dit komt de smaak niet ten goede. |
David&Erica 16 mei 2011 | |
Vorige week diverse kleine hapjes gekocht, zoals lemper, indische pastei en natuurlijk spekkoek, bijna mijn vingers mee op gegeten. kom zeker gauw terug om de rest te proeven en wie weet eten we ter plekke. leuke bediening en ziet er heerlijk uit allemaal wat in de grote koeling staat geprecenteerd. |
avanrotteveel 13 april 2010 | |
Kom al lange tijd bij deze Toko en heb altijd genoten van hun keuken. Mijn favorieten zijn de Daging blado, sayur lodeh en sambal goreng udang.Perfect! Bediening is vriendelijk, prijzen redelijk.
Reezz 23 november 2009 | |
De echte Indonesische smaak is er niet te vinden, maar het eten is echt super vers!!! Kom wekelijks Nasi Rames eten. De roti is slecht, maar daarvoor zijn er genoeg andere eetgelegenheden. |
Geef zelf je mening over Djadi