Het thema van dit restaurant is erg goed uitgewerkt. De meningen over de ‘verzameling knuffelberen aan de wand’ verschillen echter. De één vindt het decor ‘veel te smoezelig’ en de ander ‘gezellig en huiselijk’. ‘Dit is een prima tent als je even snel wilt eten en veel honger hebt.’ Bovendien is ‘het uitzicht op de zee prachtig’ en is het ook nog eens ‘erg leuk voor kinderen’.
Eerst al 10 minuten moeten wachten tot we überhaupt geholpen werden, daarna ruim 45 minuten moeten wachten. Tafels waren vies en het stonk er! Enige pluspunt: de bediening was best vriendelijk. De verwachtingen waren al niet hoog gespannen maar Binky Beer wist toch nog teleur te stellen!
Gisteravond hier gegeten.
Het eten was redelijk, we hadden de saté en vis, de groentes onder de vis waren een beetje aangebrand en niet lekker. De bediening liep ook niet echt lekker, vaak zoeken of er iemand bij andere tafels liep en dan maar zwaaien.
Er waren ook medewerkers bezig om het terras weer in te richten, alles werd schooongespoten, logisch, maar het was wel uitkijken waar je moest lopen als je het restaurant in en uit ging, was best wel nat en glad.
Zoals bij veel tenten op Scheveningen kan ook deze Beren de drukte niet aan bij drukte.
Groot terras maar rommelig wanneer bediening hier loopt. Geen structuur.
lang wachten. Binnen is het helemaal kansloos als terras vol zit.
Spareribs slecht gemarineerd. Dodelijk voor spareribs.
In naseizoen is het goed te doen overigens.
Tijdens een bezoekje aan Sealife hier met de kinderen gegeten. Mijn ene zoon had een stokbroodje rosbief, waar meer sla opzat dan vlees, de andere zoon een pannekoek met kaas en spek waar alleen op het midden een paar plakken kaas en spek gelegd was en voor mijn dochter had ik een stokbroodje met alleen filt americain besteld. Op de kaart stond nl. alleen filet met kappertjes, ui en nog een aantal dingen. Het meisje zei nog dat het mogelijk was alleen filet te krijgen, maar we kregen toch gewoon het broodje van de kaart....
Als laatst had ik zelf de berenlunch, die op zich best goed was, maar de 3 plakken casinobrood die erbij zaten waren ronduit oud! Niet voor herhaling vaatbaar dus....
Eerste en laatste keer. Ik reserveer een tafel niet bij de deur.... Waar worden we ingedeeld ? Juist bij de deur.
Spareribs waren nattig, smaak was niet zoals het zou moeten zijn (zoet was niet zoet en pittig was niet pittig). Teruggestuurd naar de keuken, maar kregen het bord terug met een boodschap van de keuken, zo horen ze ! Ikzelf had de kipsnitsel, die was oké maar lag op een kilo snijbonen waardoor het lekkere knapperige eraf ging en de snitsel weer zacht werd :-( als laatst bestel ik ijs en vraag om een andere smaak bol, krijg ik het zoals die op de kaart staat. Luisteren is duidelijk niet het sterkste punt van de medewerkers van dit restaurant.