zomerthee 14 mei 2012 | |
Al jaren een van mijn favorieten! Vriendelijke bediening, schappelijke prijzen. Het interieur is vrij simpel maar de smaakvolle gerechten maken een hoop goed. Fijne wijnen! |
berkedap 12 mei 2012 | |
Vanavond, op vrijdagavond, met 4 meiden heerlijk gegeten en gedronken bij Mappa. Ik heb hier nu voor de 4e keer gegeten met verschillende gezelschappen (2, 4 en 14 personen) en zonder uitzondering was het eten niet alleen top, maar ook de bediening bijzonder vriendelijk, attent en vlot. Het is gewoon een relaxt tentje zonder fratsen. Helemaal goed, een aanrader. |
Chrisadam 3 maart 2012 | |
Met Anna en Nirvana weet je dat het je aan niets zal ontbreken. En ook de keuken was gisteren weer top! Vooraf de oude vertrouwde vitello tonato. Altijd goed, ook zonder de rucola die er eigenlijk niet bij hoort. Een groente waarmee je tegenwoordig wordt doodgegooid in de Nederlandse horeca. Een nieuw gerecht op de kaart als hoofdgerecht: spaghetti carbonara. Een van mijn favoriete pastagerechten. Over het ontstaan en de benaming zijn de meningen in Italië nog steeds verdeeld. Evenals over de vraag of er wel room doorheen hoort. Bij Mappa wel en dat smaakt voortreffelijk. Daarbij een heerlijke volle pinot bianco uit Alto Adige. Voor een toetje was geen ruimte meer, maar wel voor een kopje filicori. De lekkerste koffie uit Italië. Van het huis een glaasje limoncello. Een mooie afsluiting van een gezellige avond. |
Bigboss 15 januari 2012 | |
Leuk tentje op de Nes, goed eten en vriendelijke bediening. Hoewel er af en toe wat mis ging met de bestellingen wel erg lekker gegeten, vooral de ravioli was uitstekend. Scroppino is ook een aanrader! |
ronald73 17 december 2011 | |
mooi restaurant, heerlijke gerechten en een vriendelijke bediening! |
peterlowie 2 november 2011 | |
Met een gezelschap van 5 wezen eten bij Mappa. Niet doen zou ik zeggen.Het restaurant werd bevolkt door een groep zeer luidruchtige zo'n 25 jongelui die slecht tegen drank konden. Het eten was matig tot slecht Alleen de antipasta was goed. Ik bestelde een lamsschenkel en kreeg een zwaar uitgedroogde taaie lamspoot die niets met ee schenkel te maken had. De risotto was wel okay maar had ook smeuiger gemoeten. Tafelgenoten aten parpadelle met stukje vlees in tomatensaus. De saus was allesoverheersend en voornamelijk zuur. Kaas werd er helemaal niet aangeboden. De andere namen varkenshaas. Niet bijzonder, en die maak ik lekkerder klaar met pruimen en slagroom/wijn saus. Ook het dessert stelde weinig voor. Alles bij elkaar goed 20 euro betaals. Zonde. Ik zou zeggen een 4 |
Proever57771 9 oktober 2011 | |
Leuk tentje, leuke, goede, snelle bediening. Goed eten voor een goede prijs. Gisteren voor het eerst geweest met een groepje. We zijn vaak wat uitbundig, maar het personeel wist daar goed mee om te gaan. Eten is echt heel goed, zeker voor de prijs die ze er voor vragen. Vraag naar het tafeltje achterin als je met wat meer mensen bent, zeer sfeervol stukje! |
Chrisadam 24 september 2011 | |
Mappa is al lange tijd één van mijn favoriete tentjes in Amsterdam. En ook gisteren heb ik weer heerlijk gegeten. Vooraf soep van gamba's. Had ik nog nooit gehad en het was erg lekker. Daarna linguine met stukjes ossenhaas, gorgonzolasaus, spinazie, tomaatjes en walnoten. Vaak blijkt de combinatie met gorgonzolasaus te machtig, maar deze kok weet precies hoeveel gorgonzola hij moet gebruiken en dat de saus niet mag overheersen. De malse stukjes ossenhaas vormden een mooi tegengewicht. Top dus! Ook de zeewolf van mijn tafelgenoot was perfect. Vlezig maar absoluut niet te doorbakken en droog. Als wijn pinot bianco en verdicchio. Beter kan niet. En natuurlijk daarna de overheerlijke espresso van filicori zecchini. Een van oudste en beste koffiemerken uit Italië (Bologna) en ook verkrijgbaar bij Burger's Patio in de Tweede Tuindwarsstraat. Pluspunt is ook altijd de leuke bediening. Drie jonge meiden die hun vak verstaan en er door hun aandacht, plezier en op zijn tijd een grapje voor zorgen dat eten bij Mappa meer dan de moeite waard is. |
mee-eter 12 augustus 2011 | |
Relaxte sfeer, attent en enthousiast personeel, heerlijk Italiaans eten en goed brood. Adresje om te onthouden en terug te komen. |
SaarenMark 17 juli 2011 | |
Al een aantal keer hier gegeten en genoten van de heerlijke italiaanse gerechten. Vriendelijke bediening. Prima prijs-kwaliteit verhouding. |
Geef zelf je mening over Mappa