zaak is dacht ik recent overgenomen, dus vorige comments allicht niet relevant.Met 6 ter plaatse gegeten: 4 pizza, 2 pasta's. Absoluut leuke vlotte bediening, pizza behoorlijk voorzien van garnituur én lekker. Iedereen best tevreden. Denk dat je (als toerist) elders slechter terecht kan komen.
bah!! aan de telefoon besteld en een vriendelijke dame aan de telefoon gehad!
de pizza's waren niet meer goed warm! 2 shoarma pizza's met naar mijn idee shhoarma van vorige week en keihard en zwart gebakken en geen saus bij de pizza's
ook blikjes drinken besteld en die waren warm.. echt een afknapper!
Ik heb op 16-08 met drie vrienden daar gegeten en het was niet goed. In de salade zaten zelfs stukjes glas!
Het ergste was nog hoe ze daar mee omgingen. Ze hebben gewoon de salade in rekening gebracht en enig gevoel van schaamte of iets dergelijks was niet te bespeuren bij het personeel. Echt onvoorstelbaar. Op zich was het meisje die ons bediende aardig, maar ze wist totaal niet hoe ze het probleem moest aanpakken. De pizza's waren middelmatig en de salade was buiten het glas niet bijzonder. Dit was de eerste keer dat ik hier at en meteen ook de laatste keer.
De pizza's van deze pizzeria zijn altijd heerlijk en ze zijn tot 3:00 geopend. Alleen jammer dat ze meermaals mijn pizza's in 4 stukken hebben gesneden in plaats van de 8 stukken waarom ik heb verzocht. De extra kaas waarom ik heb verzocht werd niet vergeten en daarvoor moest ik dus nog 2 euro per pizza voor neertellen. De prijzen zijn aan de hoge kant, maar de pizza's zijn dus wel erg lekker en ze zijn tot 3:00 geopend.