ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenThais

26 februari 2013

Wij eten hier regelmatig! Gek op de thaise keuken. Beginnen vaak met de viskoekjes en pittige kokossoep met garnalen. Masaman-curry met zacht rundvlees, lekker pittig! En de groente lekker knapperig. We doen wel eens mee met het buffet (ze komen dan bij de tafel met gevulde pannetjes) maar dat is altijd veel te veel voor ons.Bediening altijd uiterst vriendelijk! We kunnen dit restaurant van harte aanbevelen bij de kritische eter, hier proef je de echte smaken van Thailand.

Gegeten op: 3 februari 2013.
Absolut
Absolut
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

19 oktober 2012

we wonen zelf in Thailand en Nederland. We komen in nederland als het even kan bij Baan chokdee. het eten is net als je bediening perfect. we kennen de staf ook persoonlijk. Kortom in Den Haag zijn er vele Thai restaurants en ik ken er maar één die beter is
Kortom als we in scheveningen zijn en we hebben even tijd dan is Baan Chokdee de vaste stek voor ons en de eigenaar moet Yo de groeten van ons doen !!

Gegeten op: 19 oktober 2012.
Lorenzo-070
Lorenzo-070
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

13 maart 2012

We waren niet echt wil enthousiast over de gerechten. Typisch Thais kan ik nu écht niet zeggen. Hadden achteraf spijt. Tevens stevig aan de prijs. Tegenvaller

Jobke
Jobke
Expertproever

12 februari 2012

We hebben hier erg goed gegeten. We wilden een gerecht dat niet op de kaart stond en dat was geen probleem. Een snelle en prettige bediening. Een aanrader. De inrichting is netjes

11 januari 2012

Vriendelijk personeel, goede kok en een erg afwisselend dagmenu. Wij komen er zo vaak mogelijk

Alle 39 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Baan Chokdee

Schrijf hieronder je recensie over Baan Chokdee. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.