| Keuken | Spaans | |
| Huiswijn per fles | €17.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.00 | |
| Openingstijden |
| |
Een ‘gezellig tapasrestaurant’ op het randje van de Jordaan. Eenmaal binnen waan je je in de Spaanse hoofdstad door de ‘sfeervolle aankleding’ en ‘flamencomuziek op de achtergrond’. De meningen over de tapas zijn verdeeld, de een vindt ze ‘heerlijk’, de ander ‘prima’ en weer een ander ‘niet bijzonder’. De Spaanse bediening is ‘leuk informeel’ en maakt het geheel compleet. Jammer dat ze alleen ‘niet altijd te vinden zijn als je ze nodig hebt’. Al met al prima om een keer te eten in een leuke ambiance.
harry1 5 februari 2012 | |
Leuke zaak, goede tapas en vriendelijke bediening; kortom een prima tapastent. Nu nog de glazen goed spoelen zodat het bier niet doodslaat en een betere huiswijn schenken en dan is de tent helemaal top. |
MarlonX 12 januari 2012 | |
Op tweede kerstdag gegeten in Dos met vrouw en kinderen. We hebben van alles besteld: verse oesters, tapas uit de vitrine en a la carte, en het was allemaal heerlijk. Ik zelf vond de solemillitos(rib-eye) echt een verassing. Ook de bediening was heel aardig en attent. Kortom, wij hadden een perfect kerstavond, en komen daar snel weer terug. |
wil-em 9 december 2011 | |
geweldige tent! een gezellige sfeer, met verfijnde tapas. naar mijn mening de beste van amsterdam. de hele avond hebben lekker hapjes gegeten met een lekker wijntje, de bediening is ook zeer vriendelijk zonder hun geen relaxte sfeer, en achter af nog een lekker likeurtje als afsluiter, kortom lekker de hele avond genoten!! zeker een aanrader |
jenilief 14 september 2011 | |
We hebben heerlijk gegeten bij Dos! Erg leuke locatie, lekkere tapas. We gaan altijd met veel plezier naar deze plek. Leuke bediening en een mooie aankleding van het restaurant. |
Linda86 10 september 2011 | |
Boven verwachting gezellige tent (van buiten geeft het die indruk niet echt). Authentiek Spaans sfeertje. We maakten hier gebruik van een kortingsactie: beiden een bon van 10 euro gekocht met de waarde van 20 euro bestellen. Toch waren de tapas allemaal redelijk geprijsd. Ruime keuze, ook voor vegetariërs. Eten was lekker, porties precies goed en sauzen werden apart geserveerd. Aioli had iets meer knoflook mogen bevatten. Ober erg vriendelijk, gaf aan dat we de wijn uit de fles achteraf per glas mochten afrekenen. Dat bleek bij de rekening niet zo te zijn, want de hele fles was aangeslagen (we hadden nog een halve fles over). Ook werd er moeilijk over gedaan dat we niet voor de volledige 40 euro hadden besteld (je zou denken dat is alleen maar gunstig, want het geld was al binnen en we hebben niet naar waarde besteld, maar ze hadden het liefst gezien dat we daar ver overheen bestelden natuurlijk). Jammer, want het personeel was over het algemeen erg vriendelijk maar we voelde ons daarna een beetje belazerd. Ik wil het zeker nog een kans geven zonder een kortingsactie, want de prijs/kwaliteitsverhouding was zeker goed. |
Geef zelf je mening over Dos
| Maandag | Gesloten | |
| Dinsdag | van 17:00 tot 23:00 | |
| Woensdag | van 17:00 tot 23:00 | |
| Donderdag | van 17:00 tot 23:00 | |
| Vrijdag | van 17:00 tot 23:00 | |
| Zaterdag | van 16:00 | |
| Zondag | van 16:00 | |
Opmerkingen
Dos is het gehele jaar open