wieb1 11 januari 2012 | |
We hebben hier heerlijk gegeten. Het personeel was ondanks de drukte buitengewoon vriendelijk. Ze gaven vooraf keurig aan dat door de drukte het serveren iets langer kon duren. Maar we hadden geen haast en bovendien viel het wachten alleszins mee. Wij kunnen dit restaurant aanraden. |
Ursus 11 januari 2012 | |
Jaren geleden was het eten hier veel beter dan tegenwoordig. Jammer
E_Bakker 18 december 2011 | |
Excellent food, and after all these years still very consistent. It is the most authentic Indonesian food I have ever eaten in The Hague (or in NL for that matter!). |
ThaTaster 29 oktober 2011 | |
We zijn met een groep van 8 bij jimbaran gaan eten en zijn echt hoogst tevreden.Ten eerste is de uitstraling en sfeer heel gezellig, het blijk dat het interieur is verbouwd. De bediening is heel gastvrij en behulpzaam. Het eten is typisch indonesisch en niet te krijgen in andere restaurants, heerlijke grillgerechten. Werkelijk de JIMBARAN in nederland.Het is echt aan te raden om hier te eten, zo lekker hebben we het nog nooit tevoren gehad.Ik zeg gewoon: ga naar Jimbaran, jullie missen anders zeker wat!! |
Valjean 16 september 2011 | |
We hebben gisteren weer heerlijk gegeten bij Jimbaran. Voor ons de beste Indo in Den Haag.
Tim888 25 juli 2011 | |
Allerslechtste indonesische restaurant waar ik ooit heb gegeten! Voor mijn dochter babykip ketjap besteld, en voor twee volwassenen twee rijsttafels besteld met daarbij de vraag of ik ipv de sate ajam, sate kambing en sate babi kon krijgen. Geen probleem zei de dame van de bediening. Duurde vervolgens lang voordat we eten kregen opgediend, moesten zelf naar wat kroepoek vragen. Eten kwam op tafel, bakjes vd rijsttafel: liefdeloos,smakeloos, treurig, Mijn dochter vond haar kippetje gelukkig wel lekker, maar nu komt het: afrekenen: 91,- euro..!!!!!!!!!!!3 wijntjes een colaatje en een biertje plus bovenstaande. Bleek dat mijn vraag mbt de rijsttafel anders was opgenomen, alles was extra!! Achteraf dacht ik idd nog wat veel sate, maar ging nog geen lichtje branden. Toen ik ging afrekenen heb ik even gezegd dat het niet helemaal goed was gegaan. Werd onbeleefd toegesproken door twee dames die volledig in de verdediging schoten en er was absoluut geen ruimte voor enige tussenweg oid. Wat zulke mensen in de horeca te zoeken hebben is mij een groot raadsel. 1x NOOIT meer!! |
MingYin 10 juli 2009 | |
Ben met vijf vrienden geweest; 4 van ons namen de sate rijsttafel en die smaakte uitstekend. Het is beslist niet veel voor weinig, maar de goede smaak en vriendelijke bediening zorgen ervoor dat dit toch een aantrekkelijk restaurant is. |
Fleur1980 18 juni 2009 | |
Eind 2008 hier 2 keer gegeten. Rijsttafel precies wat je er van zou verwachten, good indo food. Locatie en hedendaags interieur maken het net even leuker dan in een oude toko zitten. |
K4AD 5 juni 2009 | |
Wat een verrukkelijke sate hebben ze hier. Prijzen waren hoger dan ik verwachtte. Ik weet niet precies wat we besteld hadden, maar we hadden met een elftal een rijsttafel en waren inclusief wat biertjes 30 euro p.p. kwijt. Wel zeer vriendelijke bediening. |
kiwi 1 maart 2009 | |
Gisteren hier gegeten, tafels zijn laag wat een beetje ongemakkelijk eet. Eten is goed van smaak, ik had de knapperige best-seller babykip.
Geef zelf je mening over Jimbaran