| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | 12.00-21.45 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Girlygirl 15 november 2010 | |
Vorige week ben ik hier gaan eten en het was heel goed. Ik had gekozen voor de Thaise Kipsalade en dat is een echte aanrader als je van maaltijdsalades houdt. Een vriendin van mij had 1 van de pannetjes gerechten en dat zag er super goed uit en gaf nog het geluid van het 'sizzelen' van het vlees. Ik zou dit restaurant iedereen dus aanraden, zeker ook voor de snelle hap. Ik zag op een bord namelijk staan dat ze van maandag tot en met vrijdag een Daghap hebben voor maar 8euro!!!!! |
wasabi 29 augustus 2009 | |
Wat jammer, vroeger was het hier kwa sfeer/terras en kwaliteit helemaal goed. Nu is het een ordinaire vervallen zooi met een erg slechte keuken. |
Proever83292 30 oktober 2008 | |
Vroeger kwam ik er regelmatig, vooral voor het gezellige terras en de sfeer. Maar de laatste keer kreeg ik al bij de eerste aanblik op het verwaarloosde pand het gevoel van 'vergane glorie'. Het restaurant bleek verbouwd, maar was alleen maar bedompter geworden. Het met plastic overspannen terras deed erg goedkoop aan. Maar wat echt stoorde was de slechte kwaliteit van het eten en de ongeinteresseerde bediening. We moesten bijna 10 min. wachten voordat iemand ons ontving, en het was op deze dinsdag echt niet druk ofzo. Vervolgens was de uiensoep lauw. Nou, kan gebeuren, maar als je 'm vervolgens weer lauw uit de magnetron terugkrijgt... De laffe afbakpistoletjes getuigden ook niet van veel creativiteit. En wat was er in godsnaam Japans aan de Japanse maaltijdsalade?? Maar het meest triest was de biefstuk: zooo taai. Ik kan nog doorgaan over de stukgekookte groente, maar laat maar. Wat ik al zei: vergane glorie ten top... |
Proever50189 21 augustus 2006 | |
Wij zijn hier geweest en hebben voortreffelijk zelfs uitmuntend gegeten en komen vele andere malen terug om de gehele kaart uit te proberen.
Proever21602 11 augustus 2004 | |
Perfecte keuken er hangt een gemoedelijke sfeer het eten is fantastisch. We komen er al jaren en elke keer weer een verrassing wat we nu weer op de menukaart vinden. Zomers kan je heerlijk op het terras zitten en een mooi uitzicht over de jachthaven. Tevens is het ook een Motel. En naar mijn mening worden de motelgasten goed in de watten gelegd. De bediening is goed en zeer vriendelijk.
Geef zelf je mening over De Plashoeve